fredag 16 januari 2009

Köksmöbler

Kunde inte låta bli att lägga in ett inlägg ikväll då jag kikade runt på mina sparade bilder i datorn. Vi, jag och mannen, har pratat om att byta ut våra köksmöbler. Inte för att det är något fel på dom vi har nu utan för att de är för stora för vårt kök. Min son fick nya stolar av oss då han flyttade hemifrån som inte används nu. Jag vill nu "låna" hans stolar och köpa ett nytt köksbord. Har ju självklart hittat vad jag vill ha.

Så här ser våra nuvarande köksmöbler ut. Fortfarande tycker jag om dem jättemycket och de är i suveränt skick, men de känns för stora och det känns bara så mycket möbler i vårt lilla kök.Denna stol finns hos Mio och det är sådana min son har som han inte använder. Är ju synd att de bara står oanvända när mamma vill ha dom:)

Jag har länge letat efter ett bord som detta på bilden och till slut hittade jag det. Det finns hos Bolagret. Är det någon som har köpt eller beställt möbler därifrån? Är det bra möbler? Jag tror det skulle vara snyggt med detta bord och 6 stolar runt.


Nu ska jag försöka sova några timmar innan det är dags för en dags plugg i Uppsala igen.
Kramar Anette

2 kommentarer:

Tjohalia sa...

Jag har tyvärr ingen aning, men snyggt var det. Trevlig helg, kram Sandra

PiaMaria sa...

Jättesnygga möbler!!!
Synd att jag missade tävlingen...halsbandet är underbart fint...och helt i min stil!

Kram Pia