fredag 30 januari 2009

Blunda om du är känslig

Som jag berättade om i ett tidigare inlägg har vi påbörjat renoveringen av vår tvättstuga. Kom ju såklart på att jag borde ta före bilder också så det blev lite sent. Vi hade redan hunnit röja undan en del och tagit ur allt från de korgbackar vi hade. I röran ser ni ändå en liten del av tvättstugan. Nu ska jag bara måla väggarna och jag väntar på att få hem köksluckorna via posten.
Nedan kommer alltså före bilder på vår tvättstuga. Har inte tagit kort på själva tvätt och torktumlaren för de står i en liten öppning bredvid tvättstugan. Jag lovar att ta kort för att ni sedan ska förstå mina krångliga förklaringar.

I morgon är det lördag och vanligtvis är jag ledig då eftersom jag är lärare. Nu ska jag ändå jobba för vi har öppet hus på vår skola så vi ska ha lektioner med eleverna och föräldrar är välkomna att besöka oss. Det blir alltså en kort helg. Inte blir jag ledig nästa helg heller för då börjar en ny kurs i specialpedagogik som jag läser i Uppsala. Jag får alltså vänta två veckor innan jag får en hel helg ledig. Ser verkligen fram mot det.

VARNING!
Nedan kommer alltså mina foton från tvättstugan så ni som är känsliga och pedanta, klicka er in på någon annan blogg NU.

Foto: Anette
Ha en fortsatt trevlig fredagskväll.
Kramar Anette

6 kommentarer:

Sand mellan tårna sa...

Du är såååå tuff som lägger ut dessa bilder.... själv lägge rjag väl nästan aldrig ut förebilder.... fegisLinda!

Men... ni behöver dold förvaring... hihi.. skall bli kul att se resultatet.

Kramar Linda

Mia sa...

Det härliga med före bilder är att man njuter desto mer när man ser det slutliga resultatet. :)

Vad mycket gott du har bakat i inlägget innan... kokoskakorna såg smarriga ut.

Trevlig helg!
Kram Mia

Stjärnor & Champagne sa...

Äsch det där var väl inte så farligt...

Hälsn Anne

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Jag har en skräprum..MYCKET värre än ditt..men skillanden är att jag aldrig skulle vilja visa det. Det är snyggt med dold förvaring.
Kram Lotta

Vårt liv i norr sa...

Hej!
Pläden som vi har på vår säng är en mohair-pläd designad av Lena Rewell.
kram helena

samuelsgården sa...

Hej Anette
Vet du vår tvättstuga det är också vår ena ingång jag har döpt det till personalingång, ser ut ungefär som din jag har hyllor där jag samlar mitt pyssel och allt annat som jag inte har plats för.
Alla har väl något ställe där man
samlar. Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete, visst är det väl så.
Kram Lotta