tisdag 13 januari 2009

Nytt smycke

Nu är jag riktigt inne i en pysselperiod. Det blir mer pyssel än inredning just nu men jag ska skärpa till mig :) Ikväll när jag satt och pysslade blev även min dotter intresserad och ville prova att stansa. Hon stansade in sin killes namn på en namnbricka och därefter fick hon välja hur hennes halsband skulle se ut. Resultatet ser ni på bilderna nedan.

Tur att min dotter blev intresserad för hon lärde mig ett knep så att stansarna inte glider över brickan då man stansar. Ni som har stansat vet vad jag menar.

Mitt nästa inredningsprojekt här hemma kanske inte blir så roligt men välbehövligt, nämligen tvättstugan. Ska snart börja med den. Har nu äntligen bestämt mig för vilka skåp jag ska ha och färger osv. Lovar att uppdatera er så fort det projektet kommer igång.


Foto: Anette

Vill också passa på att tacka alla som skriver kommentarer men också för alla mail jag får. Så fantastiskt med nya kontakter och som dessutom har samma intresse som jag själv. Kanske skulle vi ta och ordna en bloggträff snart. Hör av er ni som är intresserad.
Kramar Anette

12 kommentarer:

Tjohalia sa...

Jag håller med att det är ett fantastikt sätt att lära känna nya människor. Det lät roligt med en bloggträff! Kram Sandra

tinginneoute sa...

Oj, vad fint. Undrar var du får tag på brickorna som du stannsar på.
Kram Marie

Beatrice sa...

Jag håller också med om att det är ett fantastiskt sätt att lära känna nya människor!

Vad fint din dotters halsband var, det måste vara roligt att kunna sitta och "pyssla" tillsammans. Det är något som inte händer här hemma så ofta... :-).

Tack för att du berättade mer om din son! Jag är glad att du tog min kommentar på ett bra sätt, efter att jag hade skrivit den så visste jag inte riktigt om jag skrivit för mycket eller inte. Men, det var från hjärtat :-).

Ha det så bra så länge!

Många kramar
Beatrice

Mamma till flera sa...

Vilka fina smycken ni gör. Är det något du sysslar med mycket?
Visst är dte härligt med alla nya kontakter man får. :o))
Ha en skön kväll!

isabels värld sa...

Vilket otroligt fint smycke!!

LillaFlisan sa...

Tack för din rara kommentar "hos mig"
Vilka fina smycken du gör!!!

Verkligen fina!!!

Kram

Flisan

tinginneoute sa...

Tack så jätte mycket för tipset!
beställningen är gjord :-)
Nu ska det pysslas
Kram och Godnatt

Annalunda sa...

Tack för hälsning hos mig! Roligt att hitta hit till dig och din mysiga blogg. Så kul att pyssla och att göra det tillsammans! Jättesöt dotter!!!... med läckert halsband!

Stor kram Annie

Tulipa sa...

Vad mycket fina smycken ni tillverkar!
Har aldrig provat på detta!

Kram

Elina sa...

Hej. Kom in på din sida först idag.. Din blogg passar verkligen mina intressen perfekt! Jag älskar nämligen just pyssel, inredning och smyckestillverkning.

Något jag undrar och som jag inte lyckats hitta ännu är hur man gör och vad man använder när man stansar ord och bokstäver. Har du kanske lust att maila vad du använder och hur du göra till mig?
Jag har velat göra detta väldigt länge-letat och letat men utan resultat.

Tack för underbara bilder och kul läsning!

Fortsatt trevlig helg!

Mvh Elina
elina@live.se

Pillan sa...

Vilken härlig blogg! Skall genast kolla efter stansar på CO...;-)
har lite mer frågor till dig så jag mailar, hoppas du har tid o lust att svara... kram Pillan

Johanna sa...

Hej!vill börja med att säga att du har en underbar blogg,den ger verkligen en massa insiration :). Tänkte höra om man kan få reda på vart ifrån du beställer brickerna som du stansar på?

Kram Johanna