onsdag 8 juli 2009

Några blommor...

... fick det till slut bli här hemma. Kunde inte låta bli att plantera i några krukor och ställa dem vid entrén. Känns lite roligare att komma hem då man har det lite fint omkring sig. Just nu råder det ett smärre kaos här hemma, för vi håller på att packa för fullt . Fick nycklarna till lägenheten redan idag så i morgon börjar vi lite smått att köra saker. På fredag kommer vi att flytta det mesta för då har vi bokat en flyttbil. Dock har vi inte fått huset sålt ännu så vi kommer att ha dubbelt boende en tid framöver. Hoppas bara att det inte blir allt för länge. Vill ju gärna spara lite pengar och lägga dem på nya huset vi ska bygga och inte på dubbla hyror. Så om det är någon som vet någon som vill köpa ett kedjehus i Skutskär så SÄG TILL!!! Kanske skulle man ta och erbjuda "hittelön" för den som ordnar fram en familj, eller en person, och som köper det:)


Min son försökte ju och vi betalade hans resa till Cypern. Nu fick inte tjejen som var intresserad av huset lån men resan har vi betalat. Undrar om han har förträngt hur han fick dessa pengar:)Foto: Anette
Nu måste jag sussa för i morgon blir det packning av hela dagen.
Natti natti

2 kommentarer:

HUSnrNIO sa...

Fint med blommor vid entren. Instämmer om att det är så mkt trevligare att komma hem då:) Hoppas det löser sig med husförsäljning. Lycka till med flytten.

Nettan sa...

Jättefint !
Lycka till med all packning =)
Kram Nettan