torsdag 16 juli 2009

Usch och fy...

...hur det ser ut här hemma. Har nu flyttat de mesta möblerna och sakerna till lägenheten. Vi har inte fått huset sålt ännu så vi måste ha det möblerat och mannen kommer ju också att bo här en hel del då han jobbar. Just nu bor vi med provisoriska saker som vi tidigare har ställt undan för att man inte längre tycker om. Allt känns tomt och konstigt. Är vi på väg att flytta eller vad händer??? Lägenheten är jag och fixar i varje dag men det känns ändå overkligt eftersom vi står med både huset, lägenheten och dessutom tomten som vi snart ska börja bygga på. På onsdag är det visning av huset och jag hoppas att det ska ge resultat. Några roliga foton har jag inte ännu från lägenheten. Lovade att lägga ut bilder på den nya soffan men vet ni vad? Då jag hade kameran med mig och skulle fota den så glömde jag bort det. Vi fick nämligen inte upp soffan till lägenheten, vare sig i hissen eller de tre trapporna upp. När man för en gångs skull inte handlar på Ikea så blir det krångel. Mannen fick montera ner soffan i trappuppgången för att få den på plats i lägenheten. I allt detta krångel glömde jag därför bort att fota den.

Nåväl. Idag har min son visning av sin stuga och om han har tur och får den såld har han ett annat hus på G. Mer om det sen.

Jag vill alltid ha med foton i bloggen. Tycker själv det är roligare att läsa bloggar då. Därför lägger jag ut några bilder från dotterns avslutning i 9:an. Vet att hon inte har något emot detta:) Hon och några vänner tog sig till avslutningen i en gammal brandbil. Tjejerna var nöjda och det är ju det som räknas.
Foto: Anette
Hoppas att jag återkommer med lite roligare info inom kort.
Kram på er så länge.

1 kommentar:

Marits vita skrin sa...

Vilken pingla till dotter du har....

Tack för dina goa ord om bloggen min. Självklart kan du betsälla en bräda av mig.

Kram kram
Marit