torsdag 23 juli 2009

Shopping på rea

Tog en liten tur in till Valbo idag för att köpa en topp jag sett tidigare. Det är typiskt mig. Jag ser något men handlar det inte. Hinner inte mer än komma hem så ångrar jag mig och åker tillbaka någon dag senare. Kan ju säga att det ofta har tagit slut då också. Idag fanns dock toppen jag hade tittat på kvar så jag köpte den direkt. Det var ju inte så mycket pengar att prata om heller, 49 kr. Varför jag tvekade när jag var där för två dagar sedan var färgen. Jag har nog aldrig använt orange i klädfärger men till det priset var det ju inte någon tvekan. Jag ska sy om den lite innan jag använder den annars komer många att göra bort sig. Dom skulle nämligen gratulera till graviditeten som inte finns. Hittade också smycken som var på rea. Dom hade kostat 129 kr för ett halsband och nu var priset 19 kr/st. Jag kommer såklart att göra om smyckena men det blir ju billiga smycken i slutändan. Hittade även två kjolar, jag älskar att ha kjol. Jeanskjolen var inte på rea men kunde inte låta bli. Den svarta kjolen fick jag för 100 kr. Kommer att bli snygg till en topp och höga stövlar.

Här kommer såklart några bilder på det nyinköpta.
Toppen för 49 kr. Färgen är det som är på bilden under denna.


Halsbanden för 19 kr styck. Tre stycken blev det.
Kjolen för en 100 lapp

Jeanskjolen betalade jag 300 kr för. Sammanlagt betalade jag alltså 510 kr för två kjolar, topp och tre halsband.

Foto: Anette
Vi hade visning på vårt hus igår och det var 8 familjer som kom. Två familjer verkar intresserade och nu inväntar vi med spänning om någon ska lägga ett bud. Tyvärr missade sonen det hus han hade på gång. Han får ju inte ta lån till ett nytt hus så länge han inte har fått sitt nuvarande sålt. Imorgon skriver de papper på det huset han har kollat in. Vi har länge skojat med sonen och sagt att du säkert kommer att missa huset med några dagar. Mycket riktigt. Nu har en familj kommit och tittat på hans stuga under dagen och i helgen kommer nästa. Skulle inte förvåna mig om någon av dessa bestämmer sig för stugan under helgen. Han är därför tillbaka på ruta ett. Han har åter igen börjat spåna på att bygga ett hus. Sådan mor och far sådan son. Jag och mannen byggde också vårt första hus då vi var unga. Jag var bara 21 och mannen 23.
I veckan som kommer är mannen ledig från sina arbeten och äntligen ska vi få någon dag tillsammans. Vi har lovat dottern en kryssning, jag tycker det är tråkigt men vad gör man inte för sina barn. I och för sig så skall vi passa på att inhandla alkoholhaltiga drycker till hösten. Har förträngt att jag fyller 40 år då :)
Ska också försöka locka med mannen till Stockholm någon dag. Bara ta en tur med någon skärgårdsbåt och mysa är vad jag behöver just nu. Lördagen ska vi sedan försöka ta oss till Norrskedika och sälja av en del saker vi har över och även testa att sälja mina smycken.
Ha det så bra så länge.
Kramar Anette

1 kommentar:

Nettan sa...

Wow vilka fina fynd du gjorde =), gillade jeanskjolen !
Är ute efter en, men de jag hittat är så korta att man visar trosorna =(

Ha en skön fredag & helg !
Kram Nettan