torsdag 3 mars 2011

Härlig sportlovsdag


På väg till Stockholm för shopping. Perfekt sportlovsväder, kan inte bli bättre. så dottern hade på sig sina solglasögon. Här i väntan på tåget.


Foto: Anette

Hej på er alla!



Det var rysligt vad fort denna vecka har gått. Tyckte att det var igår sportlovet började men nu är det redan torsdagskväll. Jag och dottern var till Stockholm igår och det var så mysigt. Hon är duktigare än mig på att shoppa och ändå brukar jag vara väldigt duktig på den biten också:) Hon hittade en skinnjacka av Kenza och vi slog till direkt.. Dock är det inte den hon har på sig på bilden ovan. Förra året vi var i Stockholm köpte vi den aldrig men nu när hon har fått längta ett år så fick hon den. Och hon blev glad kan jag lova. Hon gick med ett leende på läpparna hela dagen. Hon hittade så klart massor. En skinnplånbok, skinntumvantar, skinnshorts, lösögonfransar och skinnjackan från Kenza. Själv köpte jag mig en blus på Bikbok.

Idag gick jag in på min favoritblogg Starwoman. Där hade hon lagt ut en bild på ett armband hon beställde av mig tidigare denna vecka. Så gulligt skrivet av henne att jag blev alldeles rörd. Hon är verkligen en glad och ödmjuk pingla, precis som hon skriver på sin blogg. Jag har följt hennes blogg minst ett år och nu bloggar hon för Bloggfamiljen som drivs av Hannah Graaf


Foto lånad av Starwoman


Nu har jag lovat att handla lite mat till sonen som sitter hemma och tittar på hockey. Knäppte en del foton när jag var där tidigare idag så dom kommer ni att få se imorgon. Han har verkligen fått det supersnyggt hemma i sitt nybyggda hus. Det syns att det är en kille strax över 23 år som bor där:)

Ha det bra.
Kramar Anette

3 kommentarer:

Unknown sa...

Tack för titten och möjligheten att hitta dig.
Otroligt fint armband du gjort :)
Kram Maria

Majas skafferi sa...

Hej! Shopping är kul! Synd att man har så långt till Sthlm..

Apropå min lampa så är det inte särskilt svårt, bara man har kakelborr, först ett mindre och sen ett större. Lampfotens bottenplatta måste vara avtagbar, så att man kan trä på porslinet.)
Ha det gott!

20-talshuset sa...

Kul med en shoppingdag! Lät som det passade perfekt för både dotter och mamma. Fint vitrinskåp du hittat på Ellos också. Längesen jag tittade in här, ska länka till dig på min blogglista så jag hittar tillbaka. Ha en fortsatt fin söndag! Kram Anna