söndag 22 april 2012

Nya namnsmycken

Några silverarmband jag gjort under helgen

Vädret har inte bjudit på någon positiv överraskning i helgen. Mannen har jobbat och dottern har varit på vift. Jag passade därför på att beta av några av smyckesbeställningarna jag har.
En tjej i Norge beställde ett armband i äkta silver med tre stansbara ringar och några få sötvattenpärlor. Det är alltid lite pirrigt att skicka iväg ett smycke där beställaren endast har en bild i huvudet på hur smycket ska se ut och jag ska då försöka förverkliga denna idé. Hoppas i alla fall att hon blir nöjd, smycket ser ni nedan.


 Passade även på att testa detta armband med endast två ringar. Jag skulle nog föreslå att man sätter ringarna tätare ihop om man vill ha två ringar.


Vet inte om Blogspot har börjat med något nytt men där jag nu skriver in min text och lägger ut bilder ser inte alls ut som tidigare. Jag började skriva min text och skulle sedan lägga ut bilderna, som jag alltid gör, men då försvann texten. Ska bli spännande att se hur detta ser ut nör jag klickar på publicera. Jag gör det nu och hoppas att detta kommer att se ut som det också gör på denna sida.

Kram

6 kommentarer:

dianasdrommar sa...

Fina smycken :) kram Diana

Lifestyle By Lena sa...

Men va snyggt! Helt i min smak. Duktig du är :)

Kram

HjärtatsVitaHem sa...

Så fina smycken! :)

Ang. min sänggavel så hade jag ingen ritning. Utan bara bestämde färdiga mått och utgick ifrån det! Och billigt blev det. Allt gick på 500 kronor! Så jag är nöjd! :)

Ha en bra start på veckan!
Kram Jenny

Casa of Mia sa...

Åh så fina smycken, kram

House number 11 sa...

Så vackra smycken!
Kram Jenny

Anonym sa...

Åh hur beställer jag dessa vackra smycken? Malin:)