tisdag 17 april 2012

SPA

Så underbart snyggt , stilrent och fräscht!
Bilder lånade från http://lundinsnyahus.blogspot.se
Vi vill ha ett SPA! Helst nu med en gång. Jag och G var på trädgårdsmässan i Stockholm i helgen som var, och skulle kika på ett spa som vi såg förra året. Vi hade längtat efter denna resa ett par månader för att snart kunna börja planera för vår trädgård med spa.
Väl på plats blev vi jättebesviken. En enda leverantör av spa fanns på plats och då var det såklart inte det vi är ute efter. Annars fanns det inte mycket på mässan som föll oss i smaken. Massor av plantor och lite inredningssaker till trädgård och altan men inte något speciellt nytt för oss.
Vi får alltså leta vidare på annat håll. Tyckte bara att detta var ett bra tillfälle då de förra året hade bra erbjudanden på dessa.
Jag har haft en favoritblogg, hon bloggar inte längre, och den bloggen heter Lundins nya hem. Deras hem är så otroligt fint, helt i min smak, med en underbar stor altan med spa. Vi funderar på att göra något liknande här hemma. Skulle vara så mysigt att ligga i ett varmt och skönt bubbelbad och samtidigt kika ut över Bodaån:)Även vintertid skulle ett spa vara så skönt för min kropp (har fibromyalgi). När det värker i lederna så kan man lägga sig i ett bad som är ca 38-39 grader varmt, så underbart.
Idag visar jag några inspirationsbilder från min favoritblogg. Jag vet inte om jag får låna bilderna men jag ska maila henne omgående efter detta inlägg och berätta att jag lånat dem.
Nu är det hockey IGEN! I tisdags gick det ju inte vägen för Brynäs så nu håller vi tummarna igen!
Kram

2 kommentarer:

Lussan sa...

Rena drömgården, vem skulle inte vilja ha det så!

Ha en fin dag/Kram Lussan

Room of karma sa...

Åhh vilken lyx!

kram CC