måndag 9 april 2012

Svarta korgstolar

Omålad korgstol
ÄNTLIGEN lägger jag ut några bilder på de korgstolar jag berättade om i ett tidigare inlägg. Jag köpte båda två på loppis för 120 kr, superbra pris med tanke på att de är hela och stadiga. Nu ska dom bara piffas med en kudde och varsin fårskinnsfäll. Hoppas hitta två sådana då jag och G åker till Skottland i maj.
Foto: Anette
Stolarna ska sprayas en gång till för det skiner igenom lite brunt på några ställen. Eftersom vi inte har något förråd måste jag göra det då det är bra väder, alltså inte kallgrader, inte blåsigt och helst inte full sol. Hoppas att lagom väder inträffar någon gång denna vecka då jag är ledig:)
Blir det bra väder ska jag också hjälpa sonen och hans tjej att tvätta fönstrena. Våra fönster såg riktigt gräsliga ut här så idag innan vår påskmiddag tvättade jag av dem som snabbast.
Kram

2 kommentarer:

Guttemamma sa...

Så stilig det ble, svart er veldig fint!! Flink du har vært, håper de kan komme i bruk snart!!
Klem♥

Mervis smycken/Sländan sa...

Hej! Såg din kommentar på min blogg, tack för det! Till din fråga: jag använder inte superlim, utan vanligt lim (typ skollim från hobbybutiken...). Har ännu inte drabbats av att knuten går upp på mina elastika armband. Däremot har tråden gått av på andra ställen (av slitage). Tittade in på dina namnsmycken, de är jättefina!
Hälsningar
Mervi