lördag 3 januari 2009

Rust och trevlig kväll

Dagen har varit väldigt lång. Ja, kanske inte längre än de brukar vara. Jag vaknade 6.30 av att vårt "extrabarn" kom och väckte mig och därför blev min dag extra lång. Man hinner så mycket då man startar redan denna tid en lördag. Jag har varit hos svärmor och hjälpt till med hennes rust och sedan har vi haft goda vänner här på middag. Eftersom mannen har jobbat hela julhelgen så har vi inte träffat så mycket vänner därför tar vi igen det nu.

Har inte några roliga nya bilder så jag visar ett kort från hallen, som jag i och för sig tog nu ikväll, men hallen har ni ju sett förr. På den vita bänken står ett par höga ljuslyktor som jag inhandlade i Gävle igår. Jag var in på Village och så klart hade dom 50% på alla julsaker. Jag tycker i och för sig att dessa lyktor inte enbart hör julen till så därför slog jag till. De är från Serholt och kostade nu 60 kr/st. Jag köpte också tre andra ljuslyktor i silver men de får ni se en annan dag. Ha en fortsatt trevlig lördagskväll.



Foto: Anette

Kramar Anette

4 kommentarer:

Träningsvärk Med Jeanette sa...

Hittade dig o din blogg idag!
Vad fint du har det!
Village är en butik som jag inte varit in i på alldeles för länge...
Ses snart igen!
God fortsättning!
Jeanette

StrandviksVillan sa...

Hej, länge sen jag var här sist...
Visst är lila en härlig färg! Fast jag vet inte om mina handdukar egentligen är plommonfärg eller vad man ska kalla det?
Superfin dukning du hade gjort! Dom där svarta stolarna är så stiliga.

Så ledsen för er skull, det måste ju vara extra tungt runt högtider... Julen är ju barnens helg. Styrkekramar till dig! A-C

Sjöboden sa...

Fint med det vita och svarta, kul att fynda :-)

kram C

Anonym sa...

God fortsättning på det nya året! Kul att du har hälsat på mig! Ska nu snurra runt hos dig en stund!
Ses snart!
KRAM!
Liza