lördag 24 januari 2009

Smycke som tack

Jag har en svägerska, nej två, men den ena kommer ofta hem till oss och tar med sig vår hund Wilma på långpromenader. När svägerskan kommer blir Wilma helt till sig, massor av pussar får svägerskan och sedan ställer sig Wilma vid ytterdörren och väntar på att få på sig kopplet. Det har hänt att svägerskan kommit i andra ärenden och då blir det jättekonstigt för Wilma. Hon förknippar ju svägerskan med långa sköna promenader i skogen. Som tack för att hon tar med sig Wilma på dessa härliga promenader har jag gjort en liten present som hon ska få idag. Jag fick hem lite smyckepyssel igår och stansade in svägerskans killes namn i ett hjärta och satte dit en liten tag med LOVE. Kedjan är kort och jag tror hon kommer att bli glad. Än så länge har svägerskan inte en aning om att jag gör dessa smycken.

Vad tror ni, kommer hon att bli nöjd?



Foto: Anette
Om någon är intresserad av att köpa ett liknande smycke med valfritt namn instansat så kan ni höra av er till mig. Beroende på om ni vill ha lång eller kort kedja, stort eller litet hjärta, eller kanske en annan form än hjärtat så är det också olika priser. Jag stansar även Å; Ä och Ö.
Liknande smycke som ovan med kort kedja kostar 120 kr.
Ha en bra dag. Själv ska jag åka och handla massor med mat och sedan blir det baka av för hela slanten. Mannen fyller år på måndag men kalaset blir imorgon.
Kramar Anette

5 kommentarer:

Mamma till flera... sa...

Hon borde bli mycket nöjd!!!
Jättefint!

Anonym sa...

Vilket fint smycke du har gjort! Jag tror hon kommer att bli jättenöjd.

Jag skulle gärna vilja köpa ett likadant smycke av dig. Har du någon mail jag kan kontakta dig på?

Annas Lycka sa...

Ur fint!! Så underbart med alla dessa budskap som man kan ha på allt möjligt. Anna

HAGENS VITA VARDAG sa...

Hallå där! Tänkte bara titta in och se hur du har det = )...
Så superfina smycken du gör, måste kika mer på dem, skulle kunna tänka mig att beställa..*ler*

Ha de så gott
Kram Anna

Anonym sa...

Superfint! Blir sugen på ett själv. :-)