torsdag 29 oktober 2009

Det är mycket nu

Visst är det väl konstigt att då det händer grejor så händer det inte bara en sak, nej det ska liksom köra ihop sig rejält. Dottern har troligtvis fått svininfluensan, sonens hus brann ner, eller upp, och jag har som vanligt många halsband på "att göra listan". Tur att det är höstlov!

Var till sonens hus idag och fotade. Kan inte fatta att det kan bli så totalt utbränt i ett hus. I morgon lägger jag ut några bilder från huset. Sorgligt trots att han inte hade särskilt många minnessaker där. Ett halsband från sin bror som inte finns idag är väl det mest betydelsefulla som brann upp. Det har varit fullt upp med polis, försäkringsbolag och hyreslägenheten denna vecka. Bara en sån sak att åka och handla kläder. Det räker ju liksom inte med att köpa ett par jeans och en t-shirt. Vi har hjälpt honom så gott det går. I kväll satt jag och sonen och skrev upp allt lösöre och det är ju så himla mycket. Man kommer hela tiden på mer och mer. Det mesta han hade var ju nya saker eftersom han bara bott i huset i lite över ett år. Det gäller att komma ihåg var han köpte det och hur mycket allt kostade. På papprena han fick från försäkringsbolaget står det med en liten text att alla tekniksaker skall det finnas kvitton och garantier på för att få ersättning. Det blir ju lite svårt det då allt har brunnit upp. Antar att detta inte gäller i bränder men ändå, retfull text.

När branden inträffade var jag och mannen i Göteborg, typiskt. Vi åkte till Ullared en sväng. Där blev det mest inköp till sonen som tex hygienartiklar, kalsongen, strumpor och lite tröjor. Julsakerna var framplockade till min förtjusning. Jag köpte två adventsljusstakar i lite modernare stuk. Även några kuddar, dekorationshjärtan, tavlor och julprydnader fick följa med hem. Visar även foton från detta om någon dag. Nu ska jag ta och provmåla en tavla. Fick ett jättebra tips av en bloggare så nu måste jag prova.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Kramar Anette

2 kommentarer:

Annika sa...

Usch vad jobbigt, ibland bara allt kommer på en gång och det är så tufft.
Skickar över en massa kramar till er!

Åsa sa...

Hej!! Läste din kommentar i min blogg om se svart/vita tavlorna. Det är inte jag som gjort dem, de är köpta i Ängelholm i en affär som heter Änglalund, det är två tjejer i Vejbystrand som gör dem. Men visst är dom fina =) Nu ska jag kika in på din smyckesida // Hälsningar Åsa!