lördag 17 oktober 2009

Jag har inte tid...

...att vara sjuk. Jag har så många ideér i huvudet och köpt hem så mycket pyssel. Det kliar i fingrarna att få börja med detta men kroppen säger ifrån. Det värker i varenda muskel och halsen svider. När jag är sjuk kan jag inte sova så det blir en enda lång lidande tid tills jag känner mig bättre. Under tiden ligger jag i soffan med min bärbara i knät och söker mer inspiration, som om jag inte har tillräckligt redan:)

Jag funderar mycket på hur vi ska inreda det kommande huset. Ibland vill jag ha allt i vitt och andra dagar vill jag att det ska vara supermodernt. En stil som alltid återkommer är New Englandstilen så det lär nog bli något åt det hållet. När jag hittar bilder på nätet sparar jag dem i en mapp så att jag kan gå tillbaka och kika. Lägger idag ut några bilder på vad jag har hittat och som faller mig i smaken.

Foton lånade från Vita rummet och Gant
Tänk vad allting förfaller då man är sjuk. Jag var hemma från jobbet igår och har idag inte gjort ett dugg. Nu ser hela lägenheten ut som ett bombnedslag. Jag vet ju vad jag har att göra då jag blir frisk - städa. Men tills dess så fortsätter jag kika efter inspiration och ideér.
Ha en bra helg.
Kramar Anette

1 kommentar:

Grip dagen sa...

Stikker innom for å ønske deg god bedring!
Jeg har hatt det akkurat likt de 2 siste ukene. Halsen svir og kroppen skjelver og ønsker at jeg legger meg ned. -Men jeg har ikke tid!!!
Jeg jobber hele døgnet og synes det er så gøy. Og siden jeg bestemt mener at godt humør = god medisin, holder jeg meg oppe.

Jeg skal slappe av når julen kommer. Det har jeg lovet meg selv.

Håper å få se noe av det du skal lage!? Lykke til!
Klem Marit