fredag 16 oktober 2009

Kursiv text

Vill bara göra lite reklam på denna sida om mina nya bokstäver jag stansar på smycken.:) Det var ett tag sen jag fick hem stansarna men har fört nu provat dem. Roligt med lite ny stil och denna i kursiv tycker jag om jättemycket. Gå in på min smyckesblogg för att titta på andra smycken.

Foto: Anette

4 kommentarer:

Jorid - Noe På Hjertet sa...

Hei!
Tusen takk for kjempehyggelig kommentar inne hos meg :-) Ja, vi har en veldig spennende tid i møte nå! Syns det er så fint vite hva det blir, selv om det sikkert hadde vært kjempespennende å ikke vite om det blir gutt eller jente! :-)

Håper du får en flott helg!
Klem Jorid ♥

det hvite hjerte sa...

Herlige smykker
helt i min gate...!
kommer tilbake til deg!
klem

Hannahs Bod sa...

Tjohoo! Vad rooooligt att du hittade till mig. Jag tittade på bilder från graven, sååå otroooligt vackert.Kan jag låna en bild till min blogg?? Nu har du hittat till mig igen så häääng kvar. Jag är från Hälsingland och inte i från Dalarna så du har inte så lång till mig.Kanske öppnar jag snart en Atelé då kan du komma till mig i Söderhamn och inspireras.
Må gott//Kram Hanna

Emmas utsikt sa...

Hej och tack för besöket! Så fin blogg du har. Så varierad, det gillar jag. Jag kommer snart tillbaka, du är välkommen att titta in hos mig igen också.