måndag 12 oktober 2009

Inredning till huset

Jag kan bara inte låta bli att redan nu inhandla inredning till huset. Igår var jag till Valbo och var ju bara tvungen att ta en liten tripp till Owe Jansson. Där gjorde jag ett FYND. Jag och mannen var där för någon månad sedan och hittade då en stor träbåt som vi funderade på att ha i ett av de runda fönstren i det nya huset. Vi var helt inne på att vi gillade båten vi såg men bestämde oss för att vänta med inköpet. Det är ju dock mer än ett år innan vi ska flytta in i huset. Just nu finns det inget hus heller men om några veckor så:)
Igår när jag kom dit till Owes så fanns det en hylla med REA, brukar inte finnas det där. Vad stod på denna hylla om inte båten vi kikade på tidigare. Nu till mer än halva priset. Jag kunde så klart inte låta bli att köpa den. En enda kvar och det stod faktiskt Anette på den (i och för sig osynligt men ändå:) Måste ju såklart visa er den för jag tycker om den så mycket. Kan ju säga att den är finare i verkligheten. Tänk er att den ska stå i ett stort runt fönster på 1 meter i diameter och utsikt över vattnet. Det blir fint det!
Foto: Anette
Vill bara passa på att tala om att jag nu är igång med smyckestillverkningen igen. Behövde en vila men nu är jag på G igen. Gå in på Smycket Piffa för att kika närmare på mina smycken. Nu stansar jag även med snirkliga bokstäver.
Ha det så bra.
Kramar Anette

2 kommentarer:

gotteochvi sa...

SV; ÅH, TACK SÅ HEMSKT MYCKET!

Anonym sa...

Oj.nu hitta jag din blogg också...spännande:)
Längtar tills jag får mitt halsband med stavar o hjärta:)

Kram Anna