söndag 18 oktober 2009

Favoritmärke

Just nu har jag ett favoritmärke då det gäller smycken. Jag använder alltså inte bara mina egna tillverkade smycken:) Grejen är nog den att jag väldigt sällan använder mina egna smycken. Det har nog blivit så eftersom jag inte har tid att göra till mig själv. Beställningarna rullar in och då prioriterar jag såklart dem. När jag och mannen firade vår bröllopsdag fick jag en guldring av honom. Jag har aldrig visat er den och det finns en anledning till det. Jag tyckte inte om den. Usch, får man säga så? Man ska ju vara ärlig och det var jag, fast inte den kvällen jag fick den. Ringen i sig var fin men jag tycker om ganska breda ringar och är just nu inne på silver. Så mannen lämnade tillbaka ringen och bad mig att jag skulle titta ut ett annat smycke. Sagt och gjort. Veckan efter vår bröllopsdag fann jag ett armband som jag riktigt förälskade mig i. För mig är detta smyckesmärke nytt men det har funnits ett tag.

Märket heter

Armbandet jag köpt, eller rättar sagt fick av mannen, är detta på fotot nedan. Jag trivs så bra i det så nu ska jag nog slå till och köpa ett halsband i samma serie.
Foto: Anette
Varför skriver jag nu och berättar om detta. Jo, jag har så långtråkigt. Är fortfarande sjuk men kan inte sova. Orkar inte röra mig och sitter där jag sitter. Undrar vad jag gjorde förr då jag inte hade någon data och var sjuk? Nu får jag åtminstone tiden att gå.
Hoppas ni har haft en skön helg och fått vara friska.
Kramar Anette

1 kommentar:

Hannahs Bod sa...

TACK! du rara tjej!!
Sååå fint du har skrivit om mig i din blogg, vore kanonroligt om du kynde komma sen när jag öppnar Galleri/Ateljé i Söderhamn....kanske kan du stanna för att prata och fika lite, kanonis.
Kram Hanna