fredag 16 april 2010

Nytt försök

Måste bara testa om det går att göra ett inlägg med den storlek på text jag bukar använda. Blev ju lite tokigt i det förra.

I helgen blir det en tur till Ikea. Jag har massor att handla och nu är det bara 12 dagar kvar tills vi flyttar in i huset. Plattsättaren var där nu ikväll och har påbörjat det stora badrummet. Vi fick också veta att köket kommer snabbare än beräknat, 4 dagar tidigare. För oss är det ett stort plus eftersom vi då kanske hinner få in köket innan vi flyttar in. Ja, det låter kanske konstigt men vi har inget boende efter denna månads slut och måste därför in i huset, trots att det inte är klart.

I morgon är det lampor, badrumsmöbler och lite annat smått och gott som ska inhandlas.

Måste passa på att visa några bilder på vår söta lilla Milton. Han vägde 1 kg då vi fick hem honom, nu omkring 2.5 kg. Det som växter mste på hans kropp just nu är öronen och benen. Han ser lite rolig ut men jättesöt. Han är värsta vilddjuret här hemma men jätterädd och feg för andra hundar han inte känner. Om någon har något tips på vad man kan göra åt detta så tar jag tacksamt emot förslag.

Visar också dotterns skor hon inhandlade på Stadium. Så härlig färg nu till sommaren.


Båda hundarna sover sött tätt intill varandra, mysigt.

Härlig färg på Conversskorna.
Foto: Anette

Ligger efter som attan med mina smycken så nu blir det några timmar vid smyckesbordet.
Ha det bra.
Kramar Anette
4 kommentarer:

Mille sa...

Att gå valpkurs och socialisera honom när han har åldern inne, det är aldrig fel :)

Sedan har han säkert lite dålig självkänsla just nu och det visar sig när han träffar andra hundar bla. Du kommer säkert att se andra saker som också gör honom rädd.
Min Nova var en fegis, och jag jobbar mycket med att förbättra självförtroendet. Lydnad, kontaktövningar, uppmuntran, sök, spårkurser... vartefter hon lär sig allt så ser man att hon blir en mycket tryggare hund. Hon går inte en lov på 10 m när hon ser en annan hund, 4-5 m utan att ha svansen mellan benen...
Lycka till :)

Ullis/Leva på landet sa...

Härligt att få flytta in i ett helt nytt hus som man själv har valt hur det ska se ut från början. Vilken liten gosing.
Ha en fortsatt bra helg!
Ullis

Lillan sa...

oj vilka små sötnosar:) ramlade in på din sida då jag letade lite tips om decoupage...

Junitjej sa...

Vilka söta hundar!