lördag 3 april 2010

Tapeter

Har suttit och letat efter inspiration på nätet efter tapeter. Det finns så mycket fint men jag kan inte bestämma mig. Jag tror bestämt att jag har blivit fegare med åldern:) Hade det varit för 10 år sedan hade jag kört på med svart och turkost, som jag egentligen vill. Nu tänker jag mer på att jag kanske kommer att tröttna och hur det stämmer överens med andra färger. I trappen, där det blir nästan 6 meter i takhöjd, där måste jag fega och ta vitt. Jag som är höjdrädd kommer nämligen ALDRIG att tapetsera där själv. I köket kommer vi troligtvis att ha tapeter istället för kakel, med en glasskiva såklart längs bänken. Jag vet inte hur lätt det är att ta bort glasskivan och tapetsera om så därför vågar jag inte vara crazy där heller.
Jag hade tänkt att tapetsera nu i veckan men så feg som jag är så vette sjutton om jag hinner bestämma mig och dessutom beställa alla tapetrullar och få hem dem. Det är bara en sak till, vi måste flytta in om ca 3 veckor. Nu börjar jag fatta att det är BRÅTTOM.Jag blev helt kär i denna tapet då jag såg den. Undrar bara vart den ska sitta, om jag tar den.
Den här med texten tyckte jag var häftig men vet inte vart den skulle passa bäst.
Jag gillar rött men denna kanske blir lite för rörig på en större yta, eller?
Turkost och svart igen, himla snygga färger tillsammans.

Jag har aldrig varit speciellt förtjust i lila men den här tapeten skulle nog vara snygg mot den svarta bänkskivan i köket.
Bilder lånad från bloggen:
Ha en bra påskaftonskväll. Själv myser jag med hundarna, tv:n och datan, mannen jobbar nämliogen.
Kramar Anette

3 kommentarer:

Mille sa...

Spontant känner jag att den sv/vita med röda blommorna var helt underbar. Även den med lila blommor... oj oj såå svårt.
Lycka till, jag är helt säker på att du kommer att bli nöjd hur du än väljer.
Glad Påsk :)

Levindas Värld sa...

Jag gillar verkligen tapeten med texten samt den svart/turkosa tapeten, supersnyggt!!

Hoppas du kommer fram till ett beslut om vilka tapeter du vill ha :)

Njut av din påskdag!

kram-kram

Vitt och Blått sa...

Visst är det svårt med tapeter? Håller verkligen med! Vi ska välja en till hallen och det lutar åt en rutig från Sandbergs. Vi får se.. :) Tänkte sätta upp någon fin på någon av väggarna i vardagsrummet, nu när vi håller på där inne, men vilken? :) Jag tyckte att de med turkos och svart var snyggast! Älskar också de färgerna. Lycka till och hoppas att du hinner få upp alla tapeter. Ha ett skönt påsklov du också! Kram E