måndag 18 februari 2013

Matplats

Egentligen vet jag inte om så mycket har förändrats hos oss sen jag bloggade sist. Det jag i alla fall kom på som är nytt är vårt matbord. Ja, nytt och nytt, vi köpte det på Blocket och har sen spraylackerat det. Är så nöjd. Egentligen var vi ute efter ett gammalt bord med riktigt kraftiga ben. Priset på dessa bord var inte det lägsta kan jag meddela. Men så plötsligt en dag fanns det där, bordet som vi väntade på. Endast en mil från där vi bor och till priset av 1200 kr. Vi fick då med 6 stolar också. Dessa kommer vi dock inte att använda, passar inte alls, så vi kommer att skänka dom till loppis. Stolarna vi har nu kommer vi inte heller att ha kvar, jag har nämligen sett ut snygga stolar som jag tror kommer att passa perfekt. Måste bara till Stockholm och provsitta dem, vill inte köpa dessa på nätet utan att se och prova innan.
 
Bord för 1200 kr på Blocket, som hittat.
 
Eftersom vi bor i ett litet hus så är det hela tiden förvaring som gäller. Förvaringen får inte heller ta för stor plats och då tyckte vi att dessa Ikea köksskåp passade bra. Det gömmer en del av mina vaser och skålar som annars låg i kartonger.
 

Vi har ju högt i tak och det är inte alltid så bra. Jag tycker det är jättesvårt att få till den där mysiga hemtrevliga känslan. Funderar och funderar men jag får inte till det riktigt. Vi har provat med långa gardiner som går att dra för, panelgardiner och även helt utan. Har ni förslag så kom gärna med dem:)
Letar just nu efter höga vaser att ställa i fönstren på övervåningen, gärna med strån i. Blommor vill jag inte ha, har inte haft det sen vår son fick leukemi, vilket är 13 år sen. Då var vi tvungen att göra oss av med dem pga bakterier i jorden som kunde göra honom sjuk, sen har jag tyckt det är så skönt att inte behöva tänka på blommor som ska vattnas.


Nu är det dags för träning igen och sen barnvakt åt två små troll:)
 
Kram

3 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Hejsan!!
Tack för den fina kommentaren hos mig, så glad jag blev..

Så fint ni har det men kan förstå att det kan vara svårt med den höga takhöjden..

Kram Mia

LOPPISLIV sa...

Så vackert med den höga takhöjden, vilken rymd och vilket ljus, ser härligt ut!!

Ha en fin start på nya veckan!
Kramen Paula

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Hej
Va kul att du tittat in hos mig :)
Nu ska jag minsann kika vidare här inne hos dig, mysigt : ))
Ha en fin tisdag.
kram kram
Jessica