söndag 17 februari 2013

Valpen Mani

 
Igår skrev jag om vår lilla nya familjemedlem och tänkte idag visa några bilder på den lilla gobiten.  Hans namn uttalas Mäni. Dotterns val så det får fortsätta blir det namnet eftersom han lyssnar till det.
 
 
Här kollar vi vikten och den är hela 1,5 kg :)
 
Han är en blandning av Chihuahua, Shih tzu och tibetansk spaniel. Han har nu hunnit bli 6 månader och är en mysig kille, dock väldigt rädd för allt och alla då vi är ute på promenader. Hemma är han då inte rädd, snarare tvärtom. Kaxig som bara den, biter och hänger i öronen på den största hunden då han är glad. Busar och bråkar och ger en hel del tjuvnyp till vår mellersta hund. Nu gäller det bara att försöka fostra denna lilla krabat. Inte lätt då det är två till hundar som ofta stör koncentrationen. Tror nästan att man får ta ut den lilla på egna promenader och träna att gå fint i koppel och inkallning m.m.
 
 
 
Hundarna sover nu och jag ska försöka plugga lite. Har börjat en kurs som heter Samtal med barn på högskolan. Skulle vilja skola om mig, trots min ålder, och har i alla fall påbörjat lite småkurser. Får se vad det leder till i längden. Vill nog inte jobba som lärare i alla fall i 22 år till:)
 
Ha det bra.
Kramar Anette

2 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Så fin!! Såna där små krabater får hjärtat att smälta :)

Trots din ålder? Du är inte för gammal att omskola dig. Kör på det du! Gör det som känns rätt. Lycka till!! :)

Kram, ha en bra vecka!

Ann-Louise

ullie sa...

men oj oj vilken underbar liten sak :) Så söt