måndag 25 februari 2013

Sockerberoende


Lördagsgodisskålen!
 

Ja, det är jag nog (sockerberoende alltså), eller rättare sagt jag ÄR det. Hur sjutton ska man göra för att slippa känna suget efter godis? Har i och för sig testat förr att vara utan godis och den första veckan var jobbig men sen gick det faktiskt bra. Var utan något som helst godis och annat sött i nästan en månad. Hur kunde jag då vara så dum att jag smakade en godis fast jag egentligen inte var sugen??? Ja, nu gäller att prova igen. Undrar om jag ska börja imorgon? Imorgon är alltid en bra dag att påbörja nåt nytt.

 
Tur att godisskålen är tom nu. Min man är just nu och handlar och han köper inte godis om det inte står på lappen vill säga:) Nu skrev han in inköpslistan i sin telefon och då hade jag inte en chans att skriva in något extra längst ner på lappen, tur är kanske det.

Ha en fortsatt bra måndag. Själv började min dag bra, vann bowlingen mot övriga i familjen, måste vara nybörjartur:)

Kram

3 kommentarer:

Life's Silverlining and I sa...

Att klara vara utan sött i en månad är riktigt bra gjort! Jag tycker det är särskilt svårt att motstå när jag druckit vin. och om jag tar bort det med blir livet så tråkigt:) haha du hör....kört för mig....
Lycka till! Kram Nilla

anettan sa...

Kommer du på ett botemedel mot sockerberoende så dela med dig snälla. Här är en sockerråtta till. Lycka till. Kram Anette

creando sa...

Fy ja, känner igen mig! För mig är det inget som gäller. Jag kan inte äta lite godsaker och hålla det på en bra nivå. Jag måste tänka det som att jag är allergisk om jag ska fixa det. Det är som du själv skriver att man vänjer sig av vid det om man håller upp. Sen är det ganska lätt...om man inte trillar dit igen, som jag :)

Kramar