torsdag 4 september 2008

Bolagret

Jag har massor av gånger läst på bloggar att man har handlat varor på Bolagret. Jag har aldrig tidigare ens hört talas om den butiken. Blev därför nyfiken och sökte på nätet och hittade det. Roligt att det även fanns som nätbutik. Har kikat runt en bra stund och hittar såklart massor jag skulle kunna tänka mig att inhandla. Några av sakerna har jag bilder på här nedan. Nu kommer jag inte ihåg priserna på allt men kan ju säga att det var MYCKET bra priser.

Måste bara säga att jag inte riktigt försår mig på det här med bilder och datan. Ibland får jag stora och ibland små bilder oavsett om jag endast vill ha stora. Nåväl, ni får stå ut ändå.
Dessa muggar är i stil med Filippa K:s muggar men priset är desto billigare, 35 kr/st. T o m jag skulle våga använda dem.
En brödbox för under 300 kr. Vi har i och för sig en hemma redan men vet att min son vill ha en.
Så gullig fågelholk. Fanns även i rött. Om jag minns rätt kostade den 69 kr, fyndpris tycker jag.

Så fin pedalhink i valnöt. Fanns i flera olika storlekar och färger.

Jättefin matta men tror jag avstår denna för jag skulle inte våga ha den framme för den skulle bli smutsig direkt. Hur gör ni andra som har ljusa mattor? Tvättar ni dom ofta eller, ni kanske inte smutsar ner dem:)
Även skålar fanns i samma stil som muggarna. Vet dock inte vad dessa kostar.
Är det någon som vet hur kvalitén är på varorna från Bolagret?

I mitt förra inölägg skrev jag ju att jag var sugen på att börja handarbeta. Jag har gjort det nu. Jag fick lite garn av min mamma som jag nu ska träna att sy lite plattsöm med. Har sedan tänkt att jag ska sy både monogram och korsstygn på kuddfodral. Återkommer med bilder då jag inte känner som mig som en absolut nybörjare.
I morgon ska jag till Uppsala och börja en kurs på universitetet. Jag ska läsa Magisterprogrammet i specialpedagogik. Ska bli intressant och spännande. Kommer troligtvis hem sent och därför kanske det inte blir något inlägg imorgon, men man vet ju aldrig:)

Kram Anette

2 kommentarer:

Malla sa...

Jag har turen att bo i Gbg där Bolagret finns nära till hands..
Priserna är helt ok och kvaliteten också!

svartataket sa...

ja där man man hittar massor!!
Trevlig helg!
krAAM