söndag 14 september 2008

Sjuk, plugg och födelsedag

Hej på er alla!

Ser att ni har varit in och kikat på min blogg. Den har stått stilla några dagar nu för jag är sjuk. I torsdagskväll blev jag sjuk, fick snabbt feber och värk i kroppen. Idag är det söndag och jag har inte blivit ett dugg bättre ännu. Mellan mina alvedonkurer pluggar jag lite, målar det sista på skåpet och jag hann också med att baka bullar igår. Detta är allt jag har hunnit på 4 dagar. Övrig tid har jag legat helt däckad. Vet att jag borde ta det lugnt då jag känner mig lite bättre av alvedonen men det är så mycket att göra att jag helt enkelt inte har fått ro till det. I morgon fyler jag år men det har vi ställt in. Egentligen skulle vi ha haft lite fika och kalas idag men vi flyttade det till tisdag istället. Hoppas bara att jag är piggare då.

Jag lägger ut lite blandade bilder idag, bl a på hur långt jag har hunnit med skåpet, min lilla Wilma som alltid tar den bästa platsen hon känner för och slutligen lite av det tråkiga men måste, plugget.

Dörrarna till skåpet. Tror det kommer att bli riktigt fint. Nu väntar bara det roligaste, att piffa till det lite.

Min älskade lilla Wilma. Tar alltid den plats hon känner för och mig gör det ingenting. Maken däremot gillar det väl inte alltid:)
En blandras av pudel, tax, drever och spaniel!!! Ändå så söt och världens gosigaste hund.

Ligger i sängen och pluggar specialpedagogik. Tur att man har bärbar så man kan skriva in en del på datan. Måste ändå säga att hjärnan fungerar inte som den ska med feber och värk. Måste nog läsa igenom extra noga det jag har skrivit innan jag lämnat in det till läraren.

Foto: Anette

5 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Det verkar som att det är rätt många som är sjuka för tillfället, jag har än så länge klarat mig *peppar, peppar*

Hoppas du kryar på dig snart! Tror ditt skåp kommer bli superfint!

Va söt vovve du har *ler*

kram

Fyra Rum och Kök sa...

Hej Hej!

Vad roligt att du tittade in hos mig och lämnade en hälsning! Alltid skoj att hitta nya bloggar att läsa.

Tråkigt att vara sjuk. Har själv varit snuvig i en vecka nu, men du verkar ha fått en värre släng. Hoppas det blir bättre snart.

Skåpet ser verkligen fint ut. Ska bli skoj att få se det färdigt sedan.

Svar:
Tavlan har jag gjort med hjälp av lite olika program. Först har jag använt mig av http://wordle.net/, där jag skapade ett ordmoln. Jag klippte sedan in det ordmolnet i Word och lade in textrutor med ord i annat typsnitt. Kopierade allt och sparade som en bild i "Microsoft Office Picture Management". Därefter lade jag in den bilden i Word igen, vred på den och lade i textrutor, så att jag fick ord en det andra typsnittet åt andra hållet också. Därefter var det klart. En del pill och tålamod...men det blev bra tillslut.

Ha nu en bra vecka och krya på dig!
//Jill.

Marit - Som Mine Dager Er sa...

Åj, jeg misunner deg ikke feber og sykdom eller skolearbeid. Puh - blir svett ved tankten!

Du lurte på hvilket kamera jeg bruker når jeg tar bilder til bloggen min. ALLE er tatt med Canon Ixus 970 IS og det er et digital kamera, hvor mye er automatisk, men hvor man også kan stille inn og bestemme selv.

Jeg er svært fornøyd med det!

God bedring kjære du.

Inspiration i vitt sa...

Lycka till med ditt pluggande, kalas, målande och feber, förstår att du har häcken full.
Ditt skåp kommer att bli så vackert när det är klart.
Grattis på födelsedagen oxå.
Visar på min blogg just nu den söta lilla tavlan jag vann hos dig.
Kram på dig/Ingela.

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色