tisdag 16 september 2008

Julen närmar sig...

...med STORMSTEG.

Jag tycker inte det känns länge sedan jag tittade på alla bloggar och det var julstämning överallt. Ikväll när jag tittade i min mailbox hade jag fått ett mail från Jotex om julvaror som hade kommit in för året. Tänk att det bara är mitten av september och redan börjar julsakerna dyka upp. Det var ett tag sedan jag var in på Ikea men jag antar att det är full rulle med framtagning av alla julvaror där. Det som är typiskt mig är att när alla sakerna kommer in till affärerna tycker jag det är så tidigt att jag vill vänta med inköpen till närmare jul. Tyvärr brukar de saker jag har kollat in tagit slut då. Förra året spanande jag in en jättefin vedkorg som kom före jul, ja några månader för jul, och tänkte att den ska jag köpa. När jag väl skulle göra slag i saken var den så klart slut. I år kanske vedkorgen kommer in i sortimentet igen och då ska jag köpa den.
Nedan kommer lite inspirationsbilder från Jotex sortiment av julsaker som jag skulle kunna tänka mig att inhandla hem. Men, jag vill vänta ett tag, det är så tidigt ännu för julköpen.


Fördelarna med många av julsakerna är att man kan använda dem trots att det inte är jul. De röda ljuslyktorna ovan tex, kan man ju ha en fin sommarkväll också ute på altanen.
Har ni andra börjat fundera på julen något ännu? Vet att många bloggare älskar julen.
Ska bli lika inspirerande i år att titta in i alla era hem då ni pyntar och gör det fint.
Kramar Anette

2 kommentarer:

Leamarlené sa...

Julen är en så vacker tid på året. Tänk att man köper så mycket nytt varje år...och allt ska fram. drömde i natt att jag inte hade hämtat någon julgran till julafton. min man åkte o hämtade en..den var jätte ful.
Man ska inte drömma om julen redan.
kram.Marlene

StrandviksVillan sa...

*Stöööön* jag får varje år sån "ångest" över vilken jul-stil jag ska ha... Lantlig, vitt, silver, rött eller inte, rutigt eller randigt, modernt, orientaliskt...Tänk att man kan ha ett sånt problem :S
Förra julen hade jag i köket beige gardiner med rött mönster i gammaldags stil, som jag förstås inte gillar i år... Samma sak i vardagsrummet, där finns dessutom sex fönster, så det lockar inte helt att börja sy nytt... Suck :P
Ha en bra dag!