tisdag 1 maj 2012

Ändrade planer

Det blev ingen fotografering idag. Sonen är brandman och var tvungen att åka ut på en jobbig tågolycka. Förstår att hans tankar fanns någon annanstans och inte mår bra efteråt och därmed inte heller sugen på att vara med på en "gravid/väntabarnfotografering". Som tur är så kommer den lille att ligga i Josefins magen några månader till så vi skjuter på det, kanske till helgen.

Strålande sol men kalla vindar har vi haft idag. Jag stannade inne och gjorde en god rabarber- och blåbärspaj med hemgjord vaniljsås. Mannen målade huset och hundarna sprang ut och in hela dagen. Trötta blev de i all fall.  En vanlig syn hos oss är att Milton ligger och sover på armstödet och Wilma brer ut sig i soffan. Hittade ett foto på Milton då vi precis hade fått hem honom, 8 veckor gammal, så söt.
Lika busig är han fortfarande, trots att han nu är 2 1/2 år.

Trötta hundar efter en hel dag ute.

Självklart vaknar han då jag fotar och precis som många barn med bloggande föräldrar, ställer han upp på att bli fotad:)

 Vår lilla gosiga Milton, 8 veckor gammal.
Foto: Anette

Imorgon är det arbetsdag igen, men bara tre dagar denna vecka. Längtar redan till helgen. Jag är duktig på att vara ledig, skulle kunna vara det ännu mer. Det är inte så länge kvar tills vi åker till Skottland och därefter bara några veckor till så är det sommarlov, underbart.

Kram

Inga kommentarer: