söndag 6 maj 2012

Solig söndag

Här har vädret varit strålande så någon byrå har jag inte målat. Nej, det får bli då vädret är på ett sämre humör, vilket säkert inte allt för långt bort.

 Här är alltså den lilla nätta byrån som ska bli svart. G har redan skruvat bort de små beslagen, små runda i guldfärg. Först tänkte jag att jag skulle spraya beslagen i silver men kanske ska jag låta dom vara guldiga ändå? Vill ju köpa en svart järnsäng till vårt lilla sovrum och har sett en superfin på Ikea. Just den sängen hade knoppar i guld och då skulle det ju såklart vara fint med guld på byrån också som ska stå bredvid sängen.

Idag passade jag och G på att ta en cykeltur i det fina vädret. Inte ofta jag cyklar och det kändes i benen. Ganska bra kondis har jag men det är något helt annat att cykla än att gå. Först inhandlade vi frimärken till paketen med smycken som ska iväg till Norge, sedan inhanlades glass och vi cyklade vidare till sonen med familj. Ja, jag vet, vi är där ofta:) Känns ju faktiskt som om Hjalmar är lite vårat barnbarn också, fast han inte är det. Passar på att träffa honom då han är hos Josefin, vilket är varannan vecka.

Har också hunnit med att baka en ananaspaj med vaniljvisp, så gott.
Nu ska jag ta en sista promenad med hundarna för dagen. Måste nog ta med kameran för det är så härligt solsken, kanske kan det bli några fina foton i motljus.

Kram

4 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Så fin byrå, blir spännande att se den färdig. Kul att blanda lite nytt och gammalt.
Håller med om att det gäller att vara ute så länge vädret är fint...
Kram Suss

Lilla Majken sa...

Så nätt och söt liten byrå, den kommer att bli fin i svart. Jag kan tänka mig att du gör rätt i att låta beslagen vara som de är.

Du frågade om mina bilder är redigerade i PS; de är inte redigerade, förutom storleken då förstås.

Kram Therese

Lilla Kullan sa...

Den där blir snygg i svart.:-) Kram

Camilla sa...

Den kommer att bli jätte snygg svart.
Är själv på jakt efter något liknande till vår hall.