måndag 14 maj 2012

Änglavakt

Tänk så fort en olycka kan hända!
Sonen var med på bussen som igår kväll välte på E4:an norr om Stockholm. Som tur var skadades ingen i bussen allvarligt. Sonen klarade sig med rygg och nacksmärtor och uppsökte läkaren idag. Han skrev på Facebook, igår kväll,  att han satte på bussen på väg hem från en kryssning och pokerturnering. Efter bara 20 minuter ringer G:s telefon och Christoffers tjej meddelar att Krille har varit med om en bussolycka. Många tusen tankar och frågor dyker upp i huvudet. Som tur var så lugnade hon oss snabbt och sa att hon pratat med Krille och att han mådde bra.Brandman som han är så tog han en roll som sådan innan personal kom på plats och skötte detta med stor bravur (uppgifter från vän på Facebook).
Min fina duktiga och älskade son, jag är så överlycklig att allt gick bra. Du som ska bli pappa och allt i augusti!


Dagen idag började i alla fall mycket lyckat för honom. Han skrev på papper om ett nytt arbete som han har velat ha i över ett år nu. Tänk så snabbt det kan gå mellan lycka och olycka!
Var rädda om varandra. Man får sig verkligen en tankeställare då man är med om liknande.

Kram

3 kommentarer:

Nillis sa...

Åh fy vad otäckt. Tur det gick "bra" ändå. Får hoppas han slipper bestående värk i nacken. Kul du hittade min blogg, mvh pernilla

Vårt röda hus sa...

Tänk hur fort allt kan förändras! Denna gång gick det bra, visst var det änglavakt...

Kram Eva-Mari

Lilla Huset sa...

Ja, usch så illa det kunde ha gått! Man vet aldrig när olyckan är framme.
Kul att jag kan inspirera med det jag gör i min trädgård. Lycka till när du väl sätter igång!/Merja