torsdag 18 september 2008

Hörnskåpet klart

Ja, nu är äntligen skåpet färdigmålat. Så skönt varje gång man kan avsluta något projekt och ta tag i nya. Vi blev i alla fall helnöjda med målningen av den vita färgen och att vi sparade de svarta detaljerna i rutorna och pelarna på sidorna om skåpet.

När jag åkte hem från jobbet idag hann jag med att besöka några inredningsaffärer. Jag hittade en stor lykta till fyndpris. Lyktan är hög och hade kostat 400 kr, nu betalade jag 100 kr. Det fanns två lyktor kvar så imorgon hänger jag på låset och inhandlar de som finns kvar. Ringde nu ikväll för att kolla att de verkligen fanns kvar och det gjorde dom. Jag provade att ställa ut lyktan på altanen runt poolen och det blev såå snyggt. Det var då jag kom på att det skulle vara snyggt med tre stycken som lyser upp under sommarkvällarna runt poolen.









Foto: Anette
Nu ska jag själv kika runt på era bloggar och få mer inspiration. Ska inom kort inhandla tapeter till vardagsrummet. Funderar på att tapetsera nytt i hela vardagsrummet och inte bara fondväggen. Som tur är så fick vi hem en tidning förra veckan där det var en kupong från Flugger med halva priset på färg eller tapeter. Man fick köpa upp till 8 tapetrullar för halva priset och det gäller på alla märken. Jag säger bara JA TACK.
Ha en fortsatt trevlig kväll.
Kramar Anette

11 kommentarer:

Leamarlené sa...

Oj vad fint skåpet blev. Ok vilket fynd du gjorde med lyktan. Jag hade okså köpt alla när dom var på så bra rea.
kram marlene

svartataket sa...

Vad fint det blev!
Jag är så kass på att besöka dig och alla andra känns det som..
Jag måste skärpa mej!


Trevlig helg!
KRAAM

Skomakartummen sa...

Hej... åh vad fint du har det hemma gillar stjärnmattan, ja helt allt är fint. Lyktan är tyvärr slut men de har funnits i min butik. Många kramar Sari

VI PÅ ÅSEN sa...

Skåpet blev helt suveränt vackert!

Inspiration i vitt sa...

Ditt skåp blev jättefint.Visst är det härligt när man kan beta av projekten men det kan ju fyllas på med nya hihihi.
Visst blir man glad när man gör fynd som du gjort.
Kram på dig/Ingela.

Vitt och blandat sa...

Åååå så SUPERFINT skåpet blev!!!!!! Man blir inte lite avis ;-D Visst känns det underbart med julen i antågande?!! Jag längtar faktist massor, vet bara inte riktigt hur jag ska göra i år, ska jag ha en traditionell röd jul, eller byta ut allt och göra en vit? Hmmm lutar åt en vit faktiskt! =) Hoppas att ni har en riktigt go helg, varma kramar/Anneli

färg o form sa...

Heej!! Det var såå länge sedan jag kikade in hos dig, men oj så mycket ni har fixat och donat med, kul.
Kram Hannah

StrandviksVillan sa...

Fint skåp och jättesnygg lykta!

Anonym sa...

Superfint!
Jag vill oxå ha en sån lykta!!!

Anonym sa...

Mysiga inredningsfoton!
~Marie
www.gladers.net

Åsa sa...

Oj så fint du har det. skåpet blev jättefint...bra att spara lite svarta detaljer. Vilket fynd du gjort...lyktan alltså,du måste köpa flera.
Har inget pris på kuddarna än, ska göra lite mera inköp snart...på bl.a svart linnetyg...det verkar ju bli lite svart nu. Denna vecka håller jag på med lite beställningar. Har i alla fall provat broderat med vit text på svart linne (hittade lite tyg) och provtvättat (var fortfarande vit text efter). Gjorde en ljuspåse och den kan du se på min hemsida, klicka vidare från min blogg.
Även om jag har för mycket ideer i mitt huvud är det alltid roligt och få höra vad andra är intresserad av.

Och missa inte min tävling men du kanske är med redan.
Lägger upp en länk till din sida, måste kolla runt lite mer en annan dag.
Kramar Åsa