onsdag 4 februari 2009

En liten tjuvtitt

Igår somnade jag redan 19.30 så de utlovade bilderna på tvättstugan uteblev. Ni ska nu få se en liten glimt av tvättstugan, ni kan i alla fall se vilka färger den kommer att gå i. Jag skulle ha målat hyllor och väggar denna vecka men jag har helt enkelt inte hunnit. Jag har fått så mycket beställningar på smycken att jag har fullt upp på kvällarna att tillverka dem och skicka iväg dem så fort som möjligt. Det är verkligen jätteroligt att pyssla. Jag har alltid gillat det och nu är det ännu roligare då så många också tycker om det jag gör. Jag har minst tusen ideér i huvudet men undrar då jag kan förverkliga dem. Hoppas man lever länge:)

Ikeas köksskåp som jag tycker passar jättebra i tvättstugan. Jag valde att köpa överskåpen som endast är 37 cm djupa. På så vis får jag mer plats i tvättstugan till strykbrädan som nu kan stå framme jämt.

Förra veckan var jag till Uppsala och hann då in på Ikea för att köpa denna tunna. Hemma i Gävle fanns den inte i röd så jag blev jätteglad att den fanns i Uppsala. Tunnan använder jag till hundmaten. Mycket snyggare än en matpåse.

Foto: Anette

Nu måste jag pyssla ihop lite fler halsband och armband som jag fått i beställning.
Ha en bra kväll.
Kramar Anette

4 kommentarer:

Beatrice sa...

Vad roligt att du fått beställningar på dina fina smycken! :-) Jag är också lite sugen på ett halsband, men har liksom inte kommit till skott med att bestämma mig för vilket jag vill ha än.

Hoppas allt är bra med dig, det var ett tag sedan jag tittade in till dig, märkte jag. Jag hade en del att läsa ikapp, men nu är det gjort! :-)

Kramar
Beatrice

Norpan sa...

Ser ut att bli jättesnyggt i tvättstugan! Alltid skoj med lite nytt i hemmet! Kram Norpan

Krydda Livet sa...

Vad sorgligt att höra om din son som gick bort när han var tolv. Jag är hemskt ledsen för det! Men vad härligt att han var en sån som fångade dagen. Då kanske du dragit lärdom av honom :) Får jag fråga hur han gick bort? En tids sjukdom? Jag håller på att skriva min C-uppsats om föräldrars upplevelser av att förlora ett barn i cancer och det är samtidigt ett otroligt svårt men även ett så intressant ämne. Jag hoppas jag får lära mig mycket om det.

Vad roligt att du vill vara med och tävla hos mig också. Lycka till :) Kram Josefin

Krydda Livet sa...

...tillägger att er sängram är jättefin! Önskar nåt liknande själv! Och väggorden blev ju bara sååå bra :)