måndag 23 februari 2009

Stort paket

Idag hämtade jag ett stort paket på posten. Visste att det skulle bli en hel del pill och pyssel innan jag fick ihop min sak. Det var mycket lättare än jag trodde att få ihop den. Ni undrar säkert vad det är jag pratar om. Under några dagar har det varit 50% på en valfri vara hos Ellos. Jag passade då på att beställa. Tyvärr kan jag själv inte få den på plats där den ska vara utan jag måste be mannen om hjälp. Typiskt, blir så arg på mig själv. Jag vill ju klara allt själv men ibland måste jag ge upp. Ni får se lite bilder på vad jag har köpt. Kanske kan ni gissa vad det är?Nej, den har inte gått i tusen bitar. Det var det här jag menade med pill och pyssel.
Nu kan ni säkert ana vad det är jag har köpt.

Sista bilden. Vad är det för något?

Foto: Anette

Kom just på en sak. Kanske ska jag har en tävling framöver på att gissa vad det är på bilden? Vinsten skulle ju kunna vara et smycke med valfritt namn. Vad säger ni? Är ni intresserad av det?
Kan inte låta bli att lägga ut en bild på dottern. Idag var hon ute ordentligt för första gången på nästan 4 veckor. Hon gick i skolan några dagar med sjuknade om i influensan och sammanlagt blev hon borta från skolan tre veckor. Mycket att ta igen. På onsdag åker dottern och jag på en shoppingresa till Stockholm. Ska packa med mig läxor som hon ska få göra på tåget.

Foto: Anette
Kramar så länge //Anette

6 kommentarer:

Sand mellan tårna sa...

Vilken söt dotter du har.....

Kramar Linda

ivaron sa...

Hej!
Vad kul att du gillar min sida, alltid roligt!
Vilka underbara smycken du gör. Ska kika runt lite, det kanske rent av blir så att jag beställer ett.

mvh Malin

Lisa sa...

Hej, kul att du kika in hos mig och visade dig! Sånt är så himla kul, särskilt när jag sen kan komma till dig och läsa. Kommer garanterat tillbaka hit med ;) Söt dotter du har. Ser att ni renoverar tvättstuga...vi med!....usch...

ChokladNoter sa...

Hej!
Jag misstänker att det är en tjusig ljuskrona du har köpt. Vilka fina smycken du gör, och vad roligt det verkar. Jag blir nästan lite sugen på att prova själv.
Kram Monki

samuelsgården sa...

Hoppas ni har en mysig dag i huvudstaden din dotter och du.
Mysigt att umgås mor o dotter.
Helt ljuvliga smycken gör du.
Och visst är det en ljuskrona.
Kram Lotta

Malin Hall sa...

Jaa, vet du vad! Blir det en tävling, så skulle jag vilja försöka vinna ett smycke åt Sabina i stället för mig själv... Hon kämpar mot en obotlig Cancer och är värd all uppskattning som finns.. gå gärna in på min blogg och följ länken med Sabinas kamp och läs. Jag gissar på att det är någon form av ljuskrona med pärlor eller kristaller....