torsdag 19 februari 2009

Mera halsband

Jag är ju sysselsatt nuförtiden:) Nedan visar jag en bild på hur hjärtat ser ut som jag har då jag stansar in namnen. Bredvid hjärtat ligger lite olika berlocker som man kan välja till om man vill. Hjärtat nedan är 4 cm långt. Jag har också hjärtan som är 6 cm långa.

Här testade jag till en kund att göra ett halsband med 4 hjärtan i ett halsband. Som ni ser blev det inte bra. Klumpigt och tjafsigt.

Bättre tror jag då att det blir med två hjärtan. Kunder har önskat sig ett liknande halsband då man ibland har stor familj så att inte alla namnen får plats på ett hjärta eller då några vill ha ett namn på varje hjärta.

Halsbandet gjort till en kund. På bilden syns inte ordet "för" som är bakom själva lovebrickan. Det står alltså Älskar dig för alltid.

Ännu flera smycken som nu finns hos olika kunder.


En liten berlock med hjärta på ena sidan och text med love på den andra.

Foto: Anette
Vet ni vad jag väntar hem? Jo, en systemkamera. En Nikon D60. Kan ni ge några tips och råd om den kameran. Nu skulle jag ju egentligen köpa en Canon men det kom ett erbjudande jag inte kunde motstå. Om man tecknade ett teleabonnemang hos Siba så fick man med en kamera på köpet. Även om jag nu kommer att betala för min telefon i 18 månader framåt så kostar den fortfarande lika mycket som min gamla telefon gjorde. Jag fick dessutom med en ny telefon, supertunn musiktelefon. Grejen är bara den att detta erbjudande var det inte bara jag som ville ha utan en hel del. Kameran var slut och fanns inte ens på lager. Jag fick ändå beställa en och väntar nu på att den skall komma hem. Jag har väntat i 2 veckor nu, känns som en evighet. Jag behöver verkligen en ny kamera. Kanske blir smyckesfotona mer rättvisa med kameran, det återstår att se.
Snart har jag SPORTLOV. Bara en arbetsdag kvar, skönt.
Kramar Anette

5 kommentarer:

Malin sa...

haha, jodå, det är jag!! Tror inte jag mailade utan beställde över bloggen, men jag kan maila om du vill! Ha en fin dag! Kramiz M

Marra sa...

Ohh vad fina de blev! verkligen jättefina :)

edenb.bloggagratis.se sa...

hejsan :-) tänkte bara fråga om u vet vart man får tag på bara dom tomma brickorna? :-)
mvh Anna

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Hej!tack för titten hos mig!vad fina smycken du gör...nu måste jag titta lite mer...kram och trevlig helg

Stjärnor & Champagne sa...

Jättfint halsband med det långa hjärtat...Jag har hållt på med smycken i 3 år men lagt det på hyllan nu...Det är väldigt roligt men jag tröttnade. Nu köper jag istället. Vad kostar det med hjärtat och typ en berlock? Med 2 hjärtan? Håller färgen?

Kram Anne