måndag 9 februari 2009

Nya armband

Har nu knåpat ihop två nya armband. Det är så himla kul med detta pyssel. Nu har jag också fått besked om att jag har fått en plats på smyckedesignkursen jag anmälde mig till. Ska bli roligt att lära sig lite nya tekniker. Som vanligt så gör jag oftast bara några få exemplar av de jag visar här på bloggen så det är först till kvarn som gäller. Jag kan alltid göra ett liknande smycke men de blir aldrig exakt lika eftersom alla görs för hand. Ibland får jag inte tag i samma pärlor som jag använt på tidigare smycken och då ersätter jag dem med liknande.

Detta armband går i silver och mörkgrått. Självklart är det nickelfritt. Om någon vill köpa det kostar det 80 kr inkl. frakt.
Silver och lila är färgerna i detta armband. Även det 80 kr inkl. frakt.
Här har jag gjort ett halsband till mig själv. Eftersom det på den lilla berlocken står You are my special angel tyckte jag det passade till min son Robin i himlen. Stansade också in hans namn i en bricka.

Foto: Anette
Nu ska jag hjälpa dottern med läxor. Hon har varit hemma i två veckor från skolan pga influensa så det finns massor att göra. Synd bara att hon inte känner sig lika stressad över det som jag gör:)
Kramar Anette

10 kommentarer:

Smultronstället sa...

Heeej :-)

Tack för din kommentar hos mig, det är alltid kul när nån säger "hej" innan man surfar vidare.
Jag blir så nyfiken på dina fina smycken. Hur gör du? är det silver lera? jag skulle vilja ha en helt slät,silverring med mina döttrars namn instansat...

Sköt om dig :-)
Glada vintriga kramar
M

jenny78 sa...

Hej!! Och tack för titten hos mig. De vita hyllorna är beställda från Ellos och bokstäverna i vit papp är från Panduro. Panduro har mycket fint om man kollar runt och så klart ännu mera om man är lite pysslig (vilket inte jag är tyvärr). Då är det tacksamt med sånt som är klart, som dessa bokstäver.
Kram Jenny

Helena sa...

Hej och tack! Jag har använt mig av Photoshop för att göra dom tavlorna.

Oj vilka himla fina halsband du har gjort!! Jag är riktit sugen på ett sådant där hjärta och love-hänget, är det möjligt att ha två namn på hjärtat eller blir det för trångt? Skulle ju vilja ha båda mina tjejers namn där i så fall :) Ellen och Maya.

Smultronstället sa...

Hejåhå :-)
Tack för snabbt svar, hihi.
Ok då får jag kanske återkomma då du börjat med silver då ?:-)

Ha det gott, vi ses!
Kram M

majsan shabby chic sa...

Hej vilka fina smycken du gör...Och tack för att du kikade in till mig..Kram/Majsan

Sand mellan tårna sa...

Jag bara "vet inte hur jag skall skriva det" med när du visar saker med Robin, så får jag en sådann känsla i magen och känner så starkt för dig... liksom... ja du vet ju vad jag menar. Jättefin bricka.

Hmm.... du är ju jätteduktig, och någonstans läste jag om smyckedesignkurs! Vad skoj!!!

Kram Linda

Prillig sa...

Hej!
Vilka fina smycken du gör!

Förvaringslådorna är från Ikea, de finns även i zink.

Ha en bra dag.

Kram britt

PiaMaria sa...

Jättefina smycken du gör!!

himmel och hav sa...

Hej! Tack för påhälsningen! Vilka fina smycken du gör, kanske återkommer med en beställning. Kramar

samuelsgården sa...

Hej Anette, vilket fint smycke du gjort med/åt Robin. Jätte kul att det går så bra med dina beställningar, man har inga fritidsproblem när beställningarna droppar in.
Kram Lotta