tisdag 24 februari 2009

Smycket Piffa

Ja, så heter numera mina smycken:) Vad kan väl vara bättre än att ta en del av bloggnamnet då det ändå är genom den jag får tillfällighet att visa smyckena. Satte på en liten tag med Piffa instansat på armbandet.
Att litet hjärta med min mans initial instansat. Min dotter frågade om hon fick låna armbandet och när hon såg att det var ett G inristat så sa hon Nej tack! Nu vet jag alltså vad jag ska göra för att få ha mina smycken i fred:)

Foto: Anette

Knäpper just nu massor med kort för att försöka lära mig kameran. Än så länge är det i och för sig bara automatiska kort jag tar, inte några krångligheter med manuell tagning här inte:)
I morgon bär det av till huvudstaden med min dotter. Jag har förvarnat henne att jag ska gå i några pärlaffärer också., det blir inte BARA i klädaffärer. Är det någon som har några bra tips på pärlaffärer? Jag mottager dem mycket tacksamt. Den enda affär jag vet som finns är den inne på Gallerian, vet inte vad Gallerian heter men det är den mitt emot NK. En och annan inredningsaffär ska jag också slinka in i. Lagerhaus är ett måste. Såg på en blogg att de har glasburkar hema nu som jag tänkte ha till tvättmedel.
Vet ni vad vi har börjat göra då vi åker och shoppar? Jo, vi tar med oss vårt lilla handbagage (med hjul) och lämnar in den på Åhlens då vi kommer ner till Stockholm. När vi sedan ska åka hemåt hämtar vi ut väskan och packar den full med våra fynd. Vi slipper då bära alla kassar mot slutet av dagen då man ändå är så trött. Smart va?
Förhoppningsvis kommer korten på det jag monterade ihop igår. Måste bara vänta på att mannen kommer hem från jobbet och kan hjälpa mig med det sista. I går tyckte han att tvättstugan var viktigare.
Kramar Anette

5 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå hallå....Dåligt med info om pärlaffärer i Stockholm. Jag handlade mest på nätetnär jag hade min smyckesperiod. Du kan ju googla...

Kram anne

Inspirera Mera sa...

Vilket härlig namn på dina fina smycken! Kram Sandra

Speja sa...

Vad härligt att komma in här och se på dina smycken. Bra namn också tycker jag! Ska kolla lite till...

Linda P sa...

Piffiga smycken;)!

Mille sa...

Hej, Vilka fina smycket. Speciellt den där det står "mina barn". Hur ska man göra för att medverka i tävlingen?
Mvh
Mille