onsdag 11 februari 2009

Madonnabiljetter

I måndags fick mina kära vänner tag i biljetter till Madonna. Ska bli himla roligt att åka iväg med tjejgänget över en helg till Göteborg. Vi fick ståplatser framme vid scenen, inte illa. Nu ska det bara fixas med resan och boende. Det är ju i och för sig länge kvar, den 9 augusti, men tiden går så fort och snart är vi där.


Jag vill också passa på att tacka alla som redan har beställt av mina smycken. Inte visste väl jag att det var så många som skulle beställa då jag lade ut ett inlägg på att jag skulle sälja ett halsband. Det är verkligen jätteroligt och i min postlåda dimper det dagligen ner packet fulla med pysselsaker som jag sedan knåpar ihop till era smycken. Idag fick jag hem en laddning med hjärtan som jag stansar in valfria namn på. Nu ska jag göra tre till halsband ikväll. Skulle ju behöva plugga lite också men det är inte alls lika roligt.
Kramar Anette

3 kommentarer:

tinginneoute sa...

Hej
Om du kikar in hos mig så ser du att du har fått en utmärkelse.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram Marie

svartataket sa...

Vad kul att se Madonna! Spännande!Alltid kul att dra iväg ett tjejgäng!!
KRAM

Inspirera Mera sa...

Vad roligt att det blir mycket beställningar! Jag hade en tjej på jobbet idag som blev förtjust i mitt halsband som du gjort. Så nu har jag tipsat henne om dig. Kram Sandra