söndag 22 februari 2009

Ny kameraIdag, söndag, ringde dom från Siba och sa att min nya kamera hade kommit. Trodde inte mina öron eftersom det är söndag, men glad blev jag. Det tog bara 5 minuter så satt jag i bilen på väg till Valbo för att hämta den, en Nikon D60. Har tidigare provat både Canon, Sony och Minolta. Nu kom turen att jag gratis fick denna kamera, om jag samtidigt tog ett abonnemang för en telefon på 18 månader. Mig passade det perfekt för min gamla mobil hade gått sönder. Det jag nu betalar varje månad betalade jag tidigare också på den gamla telefonen och nu fick jag dessutom med en ny Nokia musiktelefon och denna kamera. Kan det bli bättre? Har testat att fota med den inomhus idag och jag är sååå NÖJD. Nu kan jag fota min lilla Willma, vår hund, som är kolsvart och som tidigare på foton bara har blivit en svart klump. Nu kan man se hennes ögon och nos så nu kommer det att bli många foton framöver, både på Willma och massa annat också. Kanske blir det mer foton från vårt hus också:) Det är ju egentligen därför jag har denna blogg, för att mestadels skriva om inredning. Som ni har märkt har den på slutet övergått till en smyckesblogg men håll ut, snart blir det ändring på det.

Måste ju bara visa några foton jag tog med nya kameran. Inte så speciella men bra skärpa och fina färger.
Mitt pysselbord där jag sitter och gör alla smycken.

Några av pärlorna. Har inte gjort så mycket smycken ännu av enbart pärlor. Kanske blir det mer då jag har gått smyckeskursen i vår.


Många känner till mina namnsmycken av hjärtan och den lilla lovebrickan. Delarna till detta har jag i dessa askar som mannen köpte till mig för att jag skulle hålla ordning på mina saker bättre:)

Ett armband jag pysslade ihop idag. Jag brukar inte gilla blått så där jättemycket men med inspiration från kläder i affärerna som mycket går i blått just nu, ville jag ha ett armband som matchar. Silver och blått är himla snyggt och fräscht ihop.
Så här ser då armbandet ut på.

Foto: Anette

Nu ska jag trixa lite mer med min kamera. Antar att det tar tid innan man kan allt, om man nu överhuvudtaget kan lära sig allt.

Kramar Anette

5 kommentarer:

Tulipa sa...

Vad kul med ny kamera!
Du verkar ju onekligen ha gjort en bra affär!
Att man kan få en så bra kamera för ett 18 månaders abonnemang.

Fota på nu då!

Kram Mariette

Ulla sa...

Jag var på fotomässa i helgen och där sa de att när man köper sig en ny (eller får som i ditt fall) kamera så behöver man inte kunna allt på en gång. Ta det lugnt och utforska en sak i taget. Lycka till!

Vitt och Blått sa...

Va roligt med en ny kamera! Det är något som jag verkligen behöver! :) Roligt med smyckeskurs med pärlor, vart tänkte du gå den? Ha en skön dag - kram Ewa

HUSnrNIO sa...

Vad härligt med en ny, digital, systemkamera! Något som jag så gärna vill ha och behöver då min lilla kompakta börjar att tappa stinget:( Ha en bra dag.

Inspirera Mera sa...

Vad roligt med en ny kamera och vad roligt att se var du gör dina fina smycken. Kram Sandra