måndag 2 februari 2009

Tro, hopp och kärlek armband

Antar att många av er känner att detta börjar mer och mer bli en smyckesblogg. Vet inte om jag egentligen vill starta upp en särskild blogg för smycken. Avvaktar ett tag och ser vad det leder till. Idag har jag i alla fall gjort lite nya smycken. Provade att göra ett armband av ring med texten tro, hopp och kärlek. Jag gillar ju svart så därför blev just detta i svart med silverringar. Om någon skulle vara intresserad av ett liknande så kostar armbandet 80 kr inkl. frakt.


Min dotter ville ha ett halsband med Peace märket och det fick hon såklart:) Passade också på att stansa i de nya brickorna. På brickan fick det bli Love & peace som passade bra ihop med märket.


Det har varit många fler än jag trodde som har beställt halsbandet med hjärta och namn. (Tack så mycket för all respons jag fått, det glädjer mig) Mina hjärtan har därför tagit slut men jag kommer att få hem fler, troligtvis redan i morgon. Jag skickar hem varorna till er så fort jag har dem klara. Oftast tar det bara 2-3 dagar från att ni lagt beställningen tills ni har varorna i er brevlåda.

Tro, hopp och kärlek armband 80 kr inkl. frakt
LOVE & PEACE halsband 130 kr inkl. frakt

Halsband med söt blomma och pärla 80 kr inkl. fraktI morgon kommer några bilder från tvättstugan. Den är inte klar ännu men ni kan dock ana vilka färger det blir där genom att se bliderna.

Nu ska jag ta och ägna några timmar till pluggande. Läser just nu en kurs som heter Handledning i specialpedagogik.
Kramar Anette

6 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

Tack för kommentaren hos mig, för då hittade ju jag till din blogg.
Fina smycken du gör!
Kram Anna

Betongvillan sa...

ÅÅåå vad fina de är... Du är ju jätteduktig

Kram

Emmas idéer sa...

Hej.

Ja visst är bordet fint.. =O)
De är färdiga så, men jag har för mig att de finns i olika storlekar så det kanske finns ett lägre. För det fanns lägre stolar, så det borde det ju finnas..

Ring & hör.

Miljögården var det iallafall, & jag beställde mitt hos blomsterriket... vet inte om det finns där du bor men iallafall...

Jättefina smycken du gör. Kram

angelica sa...

Hejsan. Jag undrar om du fortfarande gör trop hopp och kärlek armbandet? jag är så jätte intresserad av att ha ett sådant.
Skulle du kunna maila mig svaret är du snäll.

ha en bra dag :)

Här är min mail: angelicam@live.se

aleeekz - tävling pågår sa...

Hej :) , Gillade verkligen smyckerna:) Undrar om ni är intresserade av ett samarbete? Som tex en tävling eller något sånt? :)
Ha en bra dag

ida sa...

Hejsan! gör du fortfarande tro, hopp och kärlek armbandet? är ruggit intreserad! annars, vet du vart man kan köpa ett sådant? helst i kinatecken!!

svara gärna!! (ida4_8@hotmail.com)