fredag 8 augusti 2008

Borta bra men

HEMMA BÄST.
Är nu åter från en helt underbar resa. Barcelona har ALLT. Vi hade en himla tur med vädret, såg endast ett litet pyttemoln på hela veckan. Har solat och badat hela dagar och kvällarna har vi strosat runt och kikat på en massa saker. Inhandlade inte så mycket förutom smycken och väskor. Jag skulle kunna handla hur mycket som helst av dessa varor. Kläder orkade jag inte ens titta på för det var alldeles för varmt att prova och det vill man ju göra, i alla fall jag. Vi har verkligen haft det helt underbart. Som tur var höll vi oss friska hela veckan.
Lite strul blev det dock när vi kom till Arlanda som gjorde att det tog nästan två timmar innan vi kunde åka därifrån. Vi hade ju parkerat bilen på en av parkeringarna och jag hade inte tänkt på var, inte min man heller. Vi tog en av bussarna ut till den ena parkeringen, så klart var det fel. Tog nästa buss tillbaka till terminalen och en ny buss till en annan parkering. Äntligen hittade vi bilen. Vi började packa in alla väskor i bilen men jag tyckte att det fattades något. Visst ja, ryggsäcken med alla presenter i, var var den? Jo, i den första bussen. Tog bilen och åkte till terminalen för att hitta den bussen vi åkt med. Efter mycket om och men fick vi tag i en annan buss som kontaktade den buss vi åkt med och som tur var så fanns väskan där. Väntade på att bussen skulle komma in till terminalen och upptäckte att dotterns pass var borta. Var hade det tagit vägen? Jo, hon hade lagt det på sin resväska och när vi ropade att hon och hennes kille skuille komma till bussen så glömde hon bort det så det måste ha ramlat ner på vägen. In till informationen och kolla om de hade fått in något pass men icke sa nicke. Åkte hem utan pass men ändå med alla presenter i ryggsäcken.
Nu är det återigen vardag och vi är på väg in till Ikea för att inhandla lite grejor till vårt dressingroom. Lägger in bilder från vår resa till kvällen.

Tack alla som lägger in kommentarer på bloggen. Så roligt att ha kontakt med er, vissa mer och vissa mindre. Tänk att man kan finna så mycket nya vänner på detta sätt, fantastiskt. Ser också att gränsen är nådd på 5000 personer som har besökt min blogg så det är nu dags att lotta ut en liten present. Håll ögonen öppna, den kommer inom kort.

Kramar Anette

3 kommentarer:

PiaMaria sa...

Fint att er resa var lyckad, trots lite strul. Men kom ihåg att SPÄRRA HENNES PASS GENAST!! Hemska saker händer med pass om inte är spärrade...
(min mammas pass blev stulet i Tallinn, och veckan efter hade hon redan "köpt" en bil......) Så spärra passet NU!

Kram Pia

Eikkala sa...

Oj, Ni kommer hem med buller och bång. Skönt att ni kom hem från Arlanda i alla fall. Kram sari

cARINA sa...

Vad härligt de ser ut med bilderna från Barcelona.