onsdag 20 augusti 2008

Vinnarna i min första utlottning.....

.....är:


Sand mellan tårna

och

Inspiration i vitt

Grattis så mycket till era vinster. Den första jag drog ur min lilla skål var bloggen Sand mellan tårna och hon har önskat sig handdukarna om hon skulle vinna. Den lilla svarta tavelramen gick därmed till Inspiration i vitt. Hör av er till mig på min bloggadress, som står på första sidan i min blogg, och skriv in era adresser så skickar jag era vinster så fort som möjligt.
Kramar Anette

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Ingen lycka denna gången heller! Men otur i spel, tur i kärlek!:)
Grattis till vinnarna!
Kram

Sand mellan tårna sa...

JIPPEY!!!!!!!!!

Jag blir såååååå glad!!!!!! Verkligen superglad!!!! Jag bara älskar kökshanddukar, som du säkert anat om du läst några av mina köksinlägg.

Jag mailar dig alldeldes snart!

Kram från en glad tjej med sand mellan tårna!

Sand mellan tårna sa...

Hej igen.... lite freaky, vi har skrivit till varandra precis samtidigt! Jag har även precis mailat dig och skrivit hur happy jag är.....

Kram L

Levindas Värld sa...

Man får grattulera vinnarna :)

Ja det finns ju dem som faktiskt ser det som finns på "andra sidan", men den här tanten har nog mer gått och blitt lite senil stackarn...

Åh vilket svårt val du/ni verkar ha med husletandet. Vore ju så mkt lättare om man var lite missnöjd med hur man bodde så vore det ju lättare att flytta till ett hus man känner att man gillar bättre. Men tror du inte att ni "känner" om huset ni ska titta på imån känns "rätt", det tror jag. Om ni då står mellan där ni bor nu och sen det "nya" så tror jag nog att nåt av husen utmärker sig åt nåt håll så ni kan välja.

För oss är det lite dåligt med hus att gå på visning på. Inget hus som vi sådär direkt känner för. Antingen är det på tok för dyrt eller så är läget helt fel.. Men vi kikar vidare med spänning på Hemnet osv :)

Kramis!

Inspiration i vitt sa...

Hej Anette, Åååå vad kul att jag vann!!!!
Jag tycker att den lilla ramen är jättefin, kanske att jag sätter in ett vintage kort i den, ja vi får se.
Ramen passar perfekt i mitt vita hem.
Tack en gång till
Puss/Ingela
Jag har mailat dig pling....