lördag 23 augusti 2008

Spegel med trymå

Vi har ärvt en spegel med trymå av min mans mormor. Den har stått i vårt dressingroom i ett hörn och oanvänd. Detta för att färgen var i guld och vi har verkligen ingenting här hemma som skulle göra att den passar in i vår inredning. Idag kom jag på att den kanske skulle vara fin i svart. Eftersom jag är som jag är, vill att allt ska hända direkt jag kommer på något, så åkte jag iväg och köpte färg. Visste att Dollarstore har sprayfärg så jag åkte dit. Mycket riktigt, en sprayfärg i svart fanns det kvar. Jag köpte den till det billiga priset av 40 kr. Jag har nu sprayat spegeln med trymån 2 gånger och tror nu att den är heltäckt med svart färg. I mogon får ni se slutresultatet då vi har den på plats i vardagsrummet.

Foto: Anette
I morgon ska vi gå på visning en gång till på huset med strandtomt. Det är en öppen visning och det ska tydligen komma dit väldigt mycket folk. Vi ska dit igen för att kolla upp lite hur man skulle kunna slå ut väggar osv. om det skulle bli aktuellt för ett köp.
Kramar Anette

8 kommentarer:

PiaMaria sa...

Ursnyggt! Och lycka till imorgon...ifall ni beslutar er för att bjuda på huset.
Berätta hur det gick sen!

Kram Pia

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Oj, jeg gleder meg til å se speilet og bordet ferdig spray-malet. Jeg tror det vil bli riktig fint. Jeg har jo selv sprayet et gammelt speil og bord i sølvfarge, og jeg er veldig fornøyd med resultatet ;-)

Solkatter och Dammråttor sa...

Hej!Tack för din kommentar inne hos mej.Roligt med en ny bekantskap.Snyggt med svart på spegeln och bordet...passar verkligen stilen.
Jag såg att du får med ett extra amp.när du skriver kommentarer.Så var det för mej också....jag ändrade och satte in och istället för & i mitt bloggnamn och då blir det inte så.Hoppas du förstår vad jag menar,annars kan du höra av dej,så ska jag försöka förklara bättre.....hihi...jag har en förmåga att trassla in mej och krångla till det alldeles förfärligt =)
Hoppas visningen av huset gick bra och att budgivningen går åt ert håll.
Kram/Gunn

Mikaela sa...

så bekvämt med sprayfärg. love it. det blev ju jättesnyggt.

Tjohalia sa...

Kan tänka mig att det blev riktigt fint! Du har en utmärkelse att hämta i min blogg! Kram Sandra

svartataket sa...

Ja tänka vad lite färg kan göra!! O spray är super!!

Anonym sa...

Idiot! Hur kan du förstöra något så gammalt och vackert, skäms på dig!

Anonym sa...

Säger detsamma, kulturskymning.