onsdag 27 augusti 2008

Husbilder, min lilla ängel och utmärkelse:)

Jag blir så GLAD, ännu en utmärkelse. Denna gång från bloggen Vitt och blandat. Jag återkommer imorgon om vilka jag skickar den vidare till.Under tiden vi har rustat vårt hus har vi med jämna mellanrum tagit foton på huset. Idag tänkte jag visa er hur vårt hus har förändrats. Tyvärr har jag inte de allra första bilderna på huset som det såg ut då vi köpte det. Dessa kort har jag på papperskopior och ska senare scanna in dem och lägga ut dom på bloggen. Idag får ni hålla tillgodo med då vi var på gång med ändring av vårt hustak och bygget av poolen.

Lägger också ut några bilder från mina höstplanteringar i krukor. Krukorna ser fruktansvärt smutsiga ut men är inte det i verkligheten. Självklart hade det kanske varit roligare för er att se helheten med blommorna. Jag menar då hela entren men jag visar inte den av en enda anledning, den är såååå ful. Jag tycker verkligen inte om vår entre och vi har planer för hur vi ska förändra den. Nu kom ju ett nytt hus upp på vår önskelista så vi får se vad utgången blir med den. Om det inte blir aktuellt med nytt hus ska vi bygga om entren och först då vågar jag visa er före och efter bilder.

Sist men inte minst måste jag bara visa er en så underbar bild från min son som nu är en ängel. Denna bild tog jag med vanlig kamera för många år sedan då vi var på semester i Smögen, därav den gryniga bilden. jag har alltså scannat in bilden och får inte till skärpan. Åh vad jag saknar min lilla älskling. Måste nog snart ta kontakt med ett medium igen för att få en nära kontakt med andra sidan.

Foto: Anette

7 kommentarer:

Wilda Stenlyckan sa...

Grattis till utmärkelsen!!

Men vilken pool ni har byggt! Den skulle jag gärna ha på min tomt när vi köpt hus. Vad fint det blev med dina höstplanteringar. Tycker det känns så kallt och ruggigt redan så jag tror jag håller mig till ljung.

Förstår att du saknar din son! Det var en jättefin bild på honom.

Stora kramar till dig!

Petra sa...

Oj Oj oj sa fint med altan och pool!!!

Madame Petité sa...

Vilka vackra höstplanteringar!
Jag älskar hösten och trivs som allra bäst när det börjar bli kyligt ute och träden glöder. Älskar höstkläderna, stövlar på fossingarna och varma härligt koftor... Hösten ger mig kraft och energi!

Din son är så fin! Jag fick så ont i hjärtat när jag läste att du inte har honom kvar hos dig... Jag förlorade min lillebror väldigt hastigt och traumatiskt år 2001... tänker på honom fortfarande varje dag men gråter inte så ofta längre. Nu kan jag tänka tillbaka och le, men det tog många år.

Kramar från Jenny

Leamarlené sa...

vad fin altanen är. Och tänk att få ha en pol. Du har så fina bilder att visa jämn. Bilden på din son är jätte fin.
:) marlené

Sand mellan tårna sa...

Kortet på din son är så fint! Helt underbart. Jag känner inte ens dig, men ögonen blev våta och det rann nägra tårar när jag länge tittade på kortet. vet inte varför, borde kanske inte skriva det, men så söt han var och jag kände hur orättvist livet kan vara ibland. Förlåt, om jag borde varit tyst..... känns ju som att vi ändå skriver ganska ofta till varandra. och bilden var så vacker.

Tack för utmärkelsen.

Givetvis får du måla ränder och stjärnor och tolkningar på falggan som vi alla älskar. Inga problem alls.... visa dem gärna.... blir glad när jag inspirerar andra.

Huset!!! WOW!!! Ska ni verkligen flytta? Det ser så mysigt ut.

Massor av kramar från L

Sand mellan tårna sa...

Puss på dig! Känns bra att vi tänker lika!

Trevlig helg! Imorgon är det fredag!

Jippey!

HUSnrNIO sa...

Oj vilket härlgit bygge nu har gjort. Lyxigt med trädäck och pool.