fredag 8 augusti 2008

Här kommer bilder

från vår resa till Barcelona. Upptäckte att jag faktiskt inte har tagit så mycket kort på omgivningarna utan mest fotat på oss i familjen. Några bilder blev det dock från Barcelona men det är inga bra bilder. Måste se till att köpa en ny kamera snart. Är så missnöjd med min Sony som jag har, trots att den kostade flera tusen kronor. Jag ska ta och köpa mig min favoritkamera, en Canon. Har haft en förr och den är helt oslagbar.

En bild från stranden i Barcelona. Så skönt att det finns en strand i stan. Nära och bra från där vi bodde. Vi var ändå lata och tog taxi för det var så fruktansvärt varmt.Ett mysigt litet matställe på stranden. Jättedyrt så vi gick 50 meter till och inhandlade vår lunch till tre gånger så billigt än det var på restaurangen.


Roliga formationer av sanden. Dessa fick vara kvar hela veckan. Hade det varit i Sverige undrar jag om inte någon hade förstört det redan efter någon timme.

En av alla shoppinggator.


Självklart blev det ett besök vid Segrada Familia. Vi gick inte in utan nöjde oss med att titta utanför. Fick veta att det var fullt med byggnadsställningar och arbetare inne så många tyckte inte att det var värt pengarna att betala inträde.
Min favoritdryck framför allt. Jag dricker mycket sällan alkohol, tycker helt enkelt inte om. Blev ändå glatt överaskad av hur Sangria smakar . Köpte hem några flaskor, kanske kan jag till slut lära mig att tycka om den riktigt ordentligt.

Hittade mycket få inredningsbutiker. Här var en men den var stängd så jag fick nöja mig med att kika i fönstret.
Vår lägenhet låg bara 50 meter från Picasso museet i gamla stan. Vi gick inte in där, är inte intresserad.

Tyckte denna affär var rolig med sitt namn. Inte lyckopiller som man kan tro. Jo, på sätt och vis, det var massor av smågodis.


Funderade länge på om jag skulle lägga ut en bild av mig själv. Eftersom flera vet av att jag bloggar och det inte längre är "hemligt" så lägger jag ut en ganska diskret och inte så tydlig på mig då jag gör i ordning mig inför kvällen. Lite fegt, jag vet men bättre än ingenting. Vet själv att det är roligt att ha en bild på hur alla ni bloggare ser ut så här ser ni en liten skymt av mig.

Foto: Anette
Nu är det mitt i natten. Förstår inte varför det alltid blir så sent för mig med bloggandet. Ikväll har jag och mannen haft fullt upp med att flytta om inne på vårt "kontor". Har flyttat hyllor och sågat av ett bord. Flyttat datorerna och sängen som vårt lilla extrabarn sover i då han är hos oss. Rensat bland alla pysselgrejor. Är inte klar ännu så jag fortsätter i morgon.
Sov gott.
Kramar Anette

8 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Låter som en kanonhärlig resa!!

Skönt med stranden så nära inpå och mysiga gator i shoppingstråken, synd att den där butiken var stängd.

Happy-Pills...haha!! Ja det stämmer ju faktiskt till viss del, men inte på det vis man först tror :)

Välkommen tillbaka hem!

Kramis å trevlig helg på deig!

Sandra / Vit design sa...

Vilka härliga bilder! Kram Sandra

amanda sa...

jäklar så fint! vill också åka!
vad gick resan på? (utan fickpengar)

Pillan sa...

låter som en härlig resa. underbara foton att titta på i vintermörkret...

StrandviksVillan sa...

Åh vilken resa!! Själv får man bara fortsätta drömma...
Kul att få se lite av dig!
När kommer tävlingen du nämnde? *blink blink*

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Veldig fine bilder du viser fra Barcelona. Nesten så man får lyst til å reise dit. Det gjør godt å komme seg litt bort og kjenne at man har ferie. Det er så skjønt!

Hyggelig at du la ut en sneak-peak av deg selv. Det liker jeg. Du har så fin kjole på.

Selv har jeg bare vist bilder av meg selv (ganske anonymt) ved to anledninger. Liker å være litt anonym jeg også. Feigt, men sånn er det ;-)

Fin kveld.

Klem.

Maria sa...

Men....Va roligt! Detta är andra gången jag är inne på din blog och vad ser jag. Jo att du också varit i Barcelona alladeles nyss. Håller just på att uppa min blog med en resedagbok från Spanien och bl a Barcelona. Vi kom hem typ när du åkte. :) Blev helt förälskad i staden. Och Happy pills-butiken har jag också en bild på. :) ha det!

Malla sa...

Åh, Ni verkar haft det kanon!!!!!
Synd att butiken va stäng, så typiskt!
Roligt namn, där hade jag trivts, bland alla karameller!