torsdag 21 augusti 2008

Underbar eftermiddag och kväll

Eftermiddagen och kvällen har gått i en rasande fart. När mannen kom hem från jobbet fick jag en bukett med 20 röda rosor (tack älsklingen min).Vi åkte därefter och tittade på huset jag pratade om tidigare. Det var MASSOR av rust så det går troligtvis inte att flytta in direkt. Mycket konstig planlösning så det blir i så fall, om vi köper det, till att riva ut alla väggar och sedan in med nytt golv, tak, väggar och kök. Låter inte speciellt lockande. Själva tomten ligger ändå så bra till vid Dalälven och i anslutning till havet. Vi ska gå på den öppna visningen som är på söndag också och hålla koll på vad budgivningen går åt för håll.

Efter hustitten åkte vi hem och min son hade då varit och handlat kinamat som vi i familjen åt tillsammans. Efter det gav jag själva överraskningen till mannen. Jag hade specialbeställt nya ringar till oss båda. Eftersom jag använder mycket silver just nu blev ringarna i silver (vitt guld blev alldeles för dyrt). Mannen blev verkligen överraskad och glad. Vi åkte därefter in till stan och gick på bio, Mamma Mia. Jätterolig och underhållande film. Vi är nu åter hemma och jag har redan hunnit hjälpa dottern med hennes första läxa för terminen. Mannen öppnade under tiden vi gjorde läxorna en flaska Whisky som han fick av sina föräldrar då han fyllde 40 år. Inte vilken Whisky som helst utan en 40 årig singel malt. Flaskan har sedan dess stått orörd till ett speciellt tillfälle. Detta speciella tillfälle var alltså idag.

Nu återstår alltså en resa nästa helg och jag är så nyfiken vad det kan vara. Jag vet så mycket som att vi inte kommer att vara i Sverige.



Foto: Anette

8 kommentarer:

Vitt och blandat sa...

Ååååå..... vet du... dina ord i förra inlägget... om kärleken till din man, sorgen att förlora ert älskade barn... Jag gråter som jag inte gjort på mycket länge.. gråter av glädje för kärleken, gråter för jag inte kan förstå - hur man kan gå vidare? Hur lever/överlever man efter förlusten av sitt barn?

Jag beundrar din/er styrka, din vilja att leva - att andas, älska, finnas och skapa. Du/ni är fantasktiska och från mitt innersta önskar jag er all lycka, all kärlek och all glädje..

Kram/Anneli

Fredrik sa...

Vilken fin blogg du har... Vill tipsa om en underbar webbutik: http://www.byvalentin.se

Leamarlené sa...

Det kallar jag en romantisk dag. Gissa om man blir sotis här i stressen.
:) Marlene

Helena/ Franska Liljan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
helena /franska liljan sa...

Grattis till 20 år!

Vi längtar dit, vi har varit gifta i 14....dagar :-)

kram Helena

Richiesliv DÅ och NU sa...

Åhhhh...vad mysigt! Håll i varandra och hoppas kärleken vara förevigt!

Stolt över att Ni går vidare.

Kram på Er båda,
//chie

Sand mellan tårna sa...

men vännen! Det du skriver är så himla fint! Vet inte ens vad jag skall skriva till dig, så.... jättefina blommor, underbara ringar (jag gillar silver) spännande med resa, verkar ha varit en fin dag, roligt med whiskeyn.... Ha en underbar kväll till er båda! (kan tänka mig att även han läser kommentarer, det gör min sambo)

och sist men inte minst, idag kom handdukarna, tack för dina vänliga ord på det lilla meddelandet som var med och handdukarna var jättefina, ett inlägg kommer nästa vecka om dem.

Kram L

Atelje Annorlunda sa...

Grattis till era 20år...själv har vi 5år kvar dit. Fina ringar och blommor och det måste vara spännande att inte veta vart ni ska åka...hoppas jag åxå får en resa.
Kramar Åsa