onsdag 18 februari 2009

Efterlysning och tvättstuga

Efterlysning:
På något sätt har ett mail försvunnit från en tjej som heter Malin och vill beställa ett smycke från mig. De uppgifter jag har är att du vill beställa ett halsband med namnen Josefine och Casper instansade i hjärtat. Du vill också ha en lovebricka med en neutral färg på pärlan. Hör av dig igen så att jag får din adress vart jag skall skicka smycket.

Nu till vår tvättstuga som har blivit ett långtidsprojekt, vilket inte alls var meningen från början.
Det finns fortfarande en hel del kvar att göra i tvättstugan innan den är riktigt klar. Mannen är för tillfället i Sandö på utbildning och därför står projektet helt silla i veckorna. I och för sig är jag aldrig främmande för att rusta men just nu har det varit så mycket att jag helt enkelt inte hunnit med. Som tur är så kan man ju stänga dörrarna till tvättstugan så om det kommer hem folk till oss så behöver de inte se denna orustade tvättstuga.

Som ni ser är det just denna vägg som inte är klar. Vi måste slipa och spackla en gång till innan jag målar. Sedan ska vi sätta upp lister och piffa till det sista.
Två enkla Ikeahyllor som jag målade svarta. Skåpen är egentligen Ikeas väggskåp för köket men de passar bra även i tvättstugan och ha en massa förvaring i. Har inte bestämmt mig ännu för vilka handtag jag ska ha. En bänkskiva ska vi också införskaffa.
Tvättmaskinen och torktumlaren står i ett litet utrymme alldeles intill tvättstugan. Bra att de kommer undan tycker jag.
Medicinskåpet fick sig också en plats i tvättstugan.
Foto: Anette

Nu ska jag ta och plugga lite. Jag har inte öppnat böckerna på över en vecka så jag ligger efter kan jag lova. Det är ju så mycket roligare att göra smycken så det är just det som jag har prioriterat de sista veckorna. Jag som tänkte lägga ut en del nya smycken men jag har inte ens hunnit med att tillverka dem. Jag har en massa ideér i huvudet. Jag kommer inom kort att visa er ett armband med små berlocker av hjärtan som man kan stansa in namn i.
Ha en fortsatt bra kväll.
Kramar Anette

11 kommentarer:

Sabina sa...

Hej! Tack för din trevliga kommentar! Det är så kul att få nya bloggvänner. Har kikat runt i din fina blogg lite och upptäckt vilka vackra smycken du gör! Wow!
Hit kommer jag gärna igen. Ha en bra dag!
Kram S.

Anonym sa...

Jättesnyggt både i hall och kök.
Kram Åsa

♥ Fyra årstider sa...

Vilket resultat och vad kul att få iordning.
Kram Lotta

Sjöboden sa...

Ibland känns det som projekten bara står och stampar,men tänk vad härligt det kommer bli när allt är klart!

Spännande med Peking!!

kram

Jenny sa...

Hej! Er tvättstuga är jättefräsch, gillar det fina badrumsskåpet:)

Ha en bra dag,
kram Jenny

himmel och hav sa...

Läckert med svart och rött!
Kram Veronica

Anonym sa...

Vilken mysig blogg jag hittade här :) Hit återvänder jag garanterat. Kram Emmy

Lotta sa...

Hej! Jag läste i ditt senaste inlägg att du efterlyste en Malin som vill ha ett smycke. Jag läste nyss bland dina kommentarer och såg då att en Malin hade skrivit (minns inte nu vilket inlägg det var), här är hennes blogg: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Kul att det är så många som vill ha smycken av dig. Jag blev supernöjd med mitt :-)

Penseldraget sa...

hej
första gången hos dig o kikar =) så vackra smycken du gör...kommer tillbaks garanterat.
kram pia

Stjärnor & Champagne sa...

Er tvättstuga blir nog jättefin, skall bli kul att se resultatet...
Min hall står still , händer ingenting fast jag kommer med gliringar. Sen skall vi ta tvättstugan.

Kram Anne

Helena sa...

Har du hittat Malin? Prova annars med http://tidsoptimistens.blogg.se/ ;)