tisdag 13 maj 2008

Buxbom

Jag har bestämt, min man håller säkert med, att vi ska ha en hel del barrväxter i vår trädgård. Vi har i alla fall tillsammans bestämt att vi inte ska ha någon gräsmatta för vår tomt är så liten sedan vi byggde poolen. Vi ska ha mycket stenar och gröna lättskötta växter. Buxbom kan man, om man vill, klippa till i olika former. Har tittat runt på olika nätsidor och det är ju helt fantastiskt vad man kan göra. Eller, inte vad man kan göra utan vad trädgårdsmästare kan göra. Jag kommer att ha mina buxbom som dom är, runda. kanske med belysning i vissa för det lyser upp fint på sommarkvällarna. Är det någon annan som har bra förslag på växter som sköter sig själv?

5 kommentarer:

svartataket sa...

Nä det är väl barrväxter som är bäst och sen buskar också.Runda Buxbom såg jag för 159 kr på IKEA sist! det är ju gratis om man ser på vad dom brukar ligga på och dessa var stora också:) Vi har mycket som sköter sig själva och det är sköönt då man inte har tiden till allt man vill :))

KRAAM

Tjohalia sa...

Åh så läckert med Buxbom, jag hade ingen aning om att det var en barrväxt. Hihi men då har jag inte heller någon koll på trädgårdsväxter. Kram Sandra

Piffa & Puffa sa...

Buxbom är väl kanske inte någon typisk barrväxt men jag menade att jag vill ha buxbom och barrväxter i trädgården. Inte alltid jag förklarar bra:)
Kram Anette

Södralycke sa...

Låter jättesnyggt med buxbom! Såg nån bloggare som hade prydnadsgräs i krukor runt uteplatsen, det var också fint!

Ha en bra kväll!

Kram Johanna

Anonym sa...

Ja, boxbom är fint, dessutom är de ju vintergröna oxå vilket inte gör det sämre. Tyvärr har jag inga själv, men har har tänkt skaffa.

Karin/theasrum