söndag 25 maj 2008

Änglar - finns dom?


Jag tror stenhårt på att det finns änglar. Eller ja, det är svårt att förklara men jag tror på ett liv efter döden. Jag har, ett flertal gånger, haft kontakt med min son som lämnade jordelivet för 5 år sedan. Innan jag var på min första seans var jag mycket skeptisk till att det finns ett liv efter döden men efter den första gången jag och min man var på en privat sittning hos en kille som heter Pierre, så är jag helt övertygad om att det finns något mer efter detta.
Ikväll har jag, min man och hans mamma, min gulliga svärmor, varit på en storseans i Gävle. Det var mycket folk där, ca 150 personer. Jag hade inte några förväntningar om att vi skulle få kontakt med Robin men det fick vi. Även min svärmor fick kontakt med hennes man, min mans pappa. Han gick bort runt lucia förra året och det var första gången svärmor var på en seans. Jag skulle kunna berätta en massa men för att bli övertygad så måste man uppleva detta själv. Jag har full förståelse för dom som inte tror på ett liv efter detta. Jag vet att det finns och jag mår bra av det och det är huvudsaken för mig.

Just nu mår jag bra och vet att min son har det bra med farfar i himlen.


Nu är det dags att sova, ny vecka imorgon och jobb. Nu är det nära, bara några veckor kvar tills skolorna slutar och jag går på semester, LÄNGTAR.

7 kommentarer:

Vårt lilla hem sa...

Hej!

Och tack för din gulliga kommentar hos mig, blir så glad :)

Jag tror, och har alltid trott, på änglar. Jag har inte varit på en seans någon gång, men om möjligheten dök upp tror jag att jag skulle vilja testa.
Ledsen att höra om din ängel.

Kul att du gillade lyktan. Jag köpte den på Gekås, Ullared, förra året. Den var mörk från början, sen sprayade jag den vit.

Ha en fin dag!

Kram, Jenny

svartataket sa...

jag tror helt klart på sånt. Jag har en kompis som förlorade sin svägerska och barn i en olycka och hon har fått kontakt med dom flera gånger och jag är så tagen av det hon berätta efter och har en till som fått kontakt med anhöriga. Själv har jag ingen jag sökt. Vad skönt att veta att er son har det bra.Kanske en för nära fråga..men sa han något speciellt?


kraaam

tinginneoute sa...

Visst finns det änglar!
Jag har inte varit på seans, men skulle jätte gärna vilja prova. Skönt för dig att veta att din son har det bra.

Anonym sa...

Hallå o morrn!

Tack för dina fina kommentarer!
Jag har för mig att vi använde först kvistlack i två omgångar för att inte dom skulle bryta igenom - jag har upptäckt en kvist som jag missade - den är gul idag! Sen använde jag nog en häftgrund och efter det var det nog bara råvit färg! Jag brukar köra på det, för den gulnar inte...en del vita färger kan göra det! Lättast e nog o prata med dom i färgafären! Och du - snåla inte - köp riktig färg o fuska inte med färg från billigare ställen - det e inte värt det! Vi fuska i köket - aldrig mer!

Lycka till!
/Mari

Anonym sa...

Jag tror skillnaden är den att råvit färg är totalt obruten, alltså ingen färgbrytning alls. det finns ju en uppsjö olika vita färger i affären! Jag tror oxå att råvit färg är den som kallas grundfärg...fast nu finns det ju grundfärger med färg oxå...

/Mari

Marit sa...

Jeg tror også på et liv etter døden. For hvorfor skulle det være slutt når vi forlater denne jord? Hva er meningen med livet da? Jeg har aldri vært på seanse, men jeg har sett flere TV program med en mann som heter Colin Fry, som er et medium. Han formidler kontakt mellom de fra åndeverden og oss jordiske. Utrolig fascinerende.

Det må være godt å vite at din sønn har det bra der han er. Man finner stor trøst i slikt.

Ha en fin dag. Klem.

tinginneoute sa...

Tack för din kommentar. Jo, jag har gjort hjärtat själv, inte alls svårt. En lite form bara.

/M