tisdag 27 maj 2008

Lääängtar

SEMESTER


Idag bestämde vi oss för vad vi ska göra i sommar på semestern. Vi har varit inne på allt möjligt och hunnit med att boka Båstad en vecka och var nära på att boka Turkiet en annan. Nu har vi avbokat Båstad och idag bokade vi BARCELONA. Min mans företag har precis skaffat lägenhet där så vi ska bo i lägenheten första veckan i augusti. Vår dotter och hennes pojkvän följer också med, jätteroligt. Vi har aldrig varit i Barcelona så det blir första gången. Är det någon som har varit där och har bra tips på vad man bör se och göra så tar jag tacksamt emot förslag.


Har annars jobbat och haft migrän under hela dagen så idag blev det ingen färg som jag hade tänkt att jag skulle köpa. Har lovat min son att bidra med färg till hans hus. Han ska, som jag skrev i ett tidigare inlägg, måla om allt i hela huset. Ja, hela och hela, det är bara 45 kvadrat än så länge men allt är just nu panel. Tak, väggar och alla lister är furu så det känns verkligen som en fjällstuga. Men det ska det bli ändring på och det ganska snart. I juni får han nyckeln och då ska det gå undan. Förresten, är det någon som vet om man kan hyra en sån där apparat man sprayar på färgen på väggar och tak? Har ju sett på alla inredningsprogram att det går himla fort att måla om så det skulle ju underlätta.
Vill också passa på att tacka alla som skriver ett litet inlägg på min sida. Så himla roligt att få nya vänner och inte bara det, alla har samma intresse som jag har, inredning.
Kram på er alla.

5 kommentarer:

tinginneoute sa...

Du har blivit utmanad av mig. Hade varit kul att se vem du är. alltid kul att få lära känna lite fler bloggare.

Kika in på min blogg så ser du.

svartataket sa...

Tack för att du berättade om Robin. Man ryser när man hör det. Det är just det som är så fascinerande. Jag lyssnar om du vill berätta mer :)
Vad härligt med Barcelona! Nä vi har inte varit där men vi har planer på att åka ner o titta på fotboll :)) Jag vill också ha en lägenhet där :((

KRAAAM

Jessica sa...

Harligt med Barca!!
Miami har mycket och ar ett coolt, kul och bra stalle att fira sin 40 ars dag pa. Finns mangder att gora och se m omnajden. Om inte kan man bara lapa pa stranden.
Bilder hemma kommer det bli sa samningom, men vill bli lite mera klara i huset forst....det ar forst nu efter 9 man det har satt fart. man maste bo in sig lite.
2003 flyttade vi hit, fyra ar i CT och snart ett ar har i FL, stormtrivs i varmen.Vad spännande med en ny blogg. Jag gick först in på din andra blogg och kom till slut till denna. Så avundsjuk jag blir, du bor i värmen. Vi i familjen är jättesugen på att åka till Miami nästa år då jag fyller 40. Jag kommer att följa dina båda bloggar. Kan du inte visa lite bilder från hur du bor? Skulle vara jätteroligt att se. hur länge har du bott i USA? Jag har läst di blogg men inte lusläst den så du kanske har skrivit det någonstans.
Kram Anette

Jessica sa...

attans jag copy din text for att jag skulle svara pa fragorna och glomde radera bort det...sorry!

hanna-sofia sa...

Hej har precis hittat hit via Proforma. Brcelona är verkligen en helt underbar stad som har allt man kan önska.