måndag 12 maj 2008

Design på nätet

Är just nu i shoppingtankar och har huvudet fullt av ideér. Skulle vilja göra om så mycket men plånboken känns lite för tunn för att göra allt det där jag drömmer om. Nästa månad ska vi lägga om taket, dyrt och tråkigt, men ett nödvändigt ont. Tror ändå att det kommer att förändra vårt lilla radhus mycket. Som det är nu har vi ingen takfot på huset så när det regnar smattrar det mot rutorna så ibland är det svårt att sova. Vi ska nu bygga ut en takfot så att vi även kan sätta i spotlights, tror det blir riktigt snyggt.

Har kikat in på Designonline.se och hittat massor med saker jag vill ha. Ibland brukar dom ha fraktfritt och då kanske man skulle passa på. Alla designmärken samlade på ett och samma ställe passar mig jättebra. många saker skulle jag nog annars inte ens veta om att de fanns. kanske inte alltid positivt:)


Detta är en getingfångare. Har aldrig sett en liknande förr men denna var ju snygg också. Om den fungerar bra ska jag köpa en, hatar verkligen getingar. Är det någon som vet om det är en bra grej att ha?


Så snygga och stilrena oljelampor. Dessa kan man bara inte få för många av.


Vaxduk i grönt. Sommaren för mig är just grön och denna skulle passa så bra ute på vår altan.Tyg från Marimekko. Har just nu ett tyg från Marimekko med svarta blommor sitter i vardagsrummet men det är nog dags att byta snart.

Foto: http://www.designonline.se/

6 kommentarer:

Fredrik Inredning & Mode sa...

Den är iallfall riktigt bra det är en norsk inrednings tidning som finns att köpa på Pressbyrån!

a home far away sa...

Så många fina saker du visar, förstår att du vill ha det! Själv måste jag nog sätta köpförbud på mig själv, tills jag kommer hem till Sverige i sommar, då jag planerar att handla mycket!!

Kram från Singapore

Tjohalia sa...

Jag håller med Designonline har riktigt fina saker! Kram Sandra

Sand mellan tårna sa...

Hejsan Piffa & Puffa!

Inga hemligheter här inte! Men jag kan tyvärr inte svara på din fråga ändå. Eller lite kanske. Virket till tavlorna är bara sånt spill som blev över då vi byggde hus. Vi har haft spill i kaminen i 2 vintrar, så det blir mycket virke över vill jag lova! Iaf så är det sånt virke med not, så man kan trycka in det i varnndra, och ramen runt är bara sågade plank på längden. Inget svårt, inget konstigt och får jag gissa säger jag att det är tall. Det är väll det man bygger hus i idag?

Oj, lång svar! Så nu kommer en fråga till dig! Solstolarna från Jula!!! Jag hittar ej dem på deras hemsida, finns de med där? eller är de från något reklamblad typ? eller är jag bara halvblind?

Ha det bra! Kram L

Tjohalia sa...

Vad roligt att du röstade! Glöm inte bort att tävla imorgon. Kram Sandra

Designe sa...

Hej! Kul att du kommenterade hos mig!
Vilken läcker grön duk!
Såg stolarna från Jula längre ner som du visade och jag köpte likadana!...men så hittade jag ju dom i Ellos som var färdigmålade så då köpte jag dom istället...är sånt pill med att måla "pinn-möbler"...lite lat får man va ibland! :) Kram