tisdag 20 maj 2008

Min sons lilla hus

Nu är det klart, min son är snart ägare till denna lilla stuga. Han skrev idag under kontraktet och får nycklarna redan den 1 juni. Nuvarande ägare lämnar kvar i stort sett allt som finns i stugan och min son tar över det han vill. Bra, eftersom han bara har bott hemifrån i ett halvår så glas och andra grejor kommer väl till användning. I morgon åker han på semester till Bulgarien med ett killgäng på 8 personer och när han kommer hem blir det till att måla och rusta för hela slanten. Jag har bara fotat på stugan från utsidan så ni får vänta på bilder från insidan. Jag kommer att ta både före och efter bilder när han rustar. Ja, han och han, antagligen kommer jag och min man, sonens pappa, att hjälpa till en hel del. Stugan har ett toppenläge, dock inte vid vattnet, men bara ca 300 meter till vattnet så det får duga. Tomten är i stort sett helt insynsskyddad och det går att bygga ut huset eftersom tomten är relativt stor, nästan 900 kvadratmeter.

Stugan från framsidan. Till vänster en liten inglasad altan.
Till höger om stugan finns denna lilla länga med tre små rum. Ett rum är ett gästrum med sängar. Det mittersta är en liten snickarbod och det sista till höger är ett större förråd.


Hela tomten. Huset är nu bakom mig då jag fotograferar. Stor och skyddad från insyn. Även de stora björkarna står på sonens tomt.Hallon finns också. Antar att det är jag, mamma, som får plocka och tillaga dessa. Sonen kommer säkerligen att ta del av det som bjuds.

7 kommentarer:

~~Randi~~ sa...

qjibvHei du! Det var en fin liten stue -blir nok moro å pusse opp og å bo der! Har vært her hos deg før, men ikke kommentert tidligere. Du har en kjempekoselig blogg, så jeg kommer igjen. Fin kveld til deg!

Marit sa...

Veldig fint hus. Så flott og landlig det ligger til. Her kan han bygge og bo og virkelig kose seg. Syntes det er flott at dere foreldre stiller opp og hjelper han med dette prosjektet. Er det ikke slikt man gjør for sine barn? Man vil jo bare deres beste!

Gleder meg til fortsettelsen på dette. Du må være flink å ta nye bilder etter hvert som det skrider frem.

Takk for titten.

Klem fra Marit

tinginneoute sa...

Håller med marit. Vad gör man inte för sina barn.
Va mysigt han kommer att få det. Ny bakad hallon paj...

svartataket sa...

Vad fint det var!! vad kul för honom att börja med semester innan det börjar :)) vad kul att ha det framför sig :)är det mycket at göra annars då?

kRAAM

svartataket sa...

Vad fint det var!! vad kul för honom att börja med semester innan det börjar :)) vad kul att ha det framför sig :)är det mycket at göra annars då?

kRAAM

Anonym sa...

Vilken rar liten stuga och vad härligt med bärbuskar i trädgården!! Nu kan du snart baka pajer, göra sylt och annat smaskigt på löpande band:-) Visst är det väl härligt med egen liten täppa och jag förstår att sonen måste vara jätteglad över detta fina ställe!!
Kram

a home far away sa...

Vilken supermysigt litet hus, där kommer nog sonen att trivas bra. Och hallon, mums

Ha en bra helg

Kram Gunilla