söndag 4 maj 2008

Underbara Schweiz

Ja då är man hemma efter en weekend i Schweiz. Måste säga att jag har blivit mycket positivt överraskad. Att det var så fint där hade jag ingen aning om. Jag har tagit massor av foton som jag lägger ut i morgon. Vi har haft det så mysigt. Måste nog säga att det var den bästa tjejresan vi har gjort hittills. Vi fick låna två bilar så vi har varit både till Bern, huvudstaden, och till Montrea (vet inte hur det stavas). Helt fantastiskt var det i Montrea. Det var precis som franska rivieran, fast jag har inte varit där:) Shopping, uteserveringar, sol, massor av människor, strandpromenad, vackra blommor och bergstoppar. Kan det bli bättre? Nej jag tror inte det. Vi har haft det så underbart så detta kommer jag att leva på länge. Har visat familjen här hemma alla foton jag tog, ca 150 st, på vår stora tv. Min man vill åka dit så kanske blir det en tripp dit inom överskådlig framtid.
Nu ska jag i säng och vi hörs av i morgon.
Kramar Anette

3 kommentarer:

Tingeltangel sa...

Vad härligt det låter med en resa till Schweiz. Extra roligt att hälsa på någon där som kan visa runt och tipsa om bra ställen.

Inredningsfanatiker sa...

Åh låter helt ljuvligt härlig! Välkommen tillbax hem!
Ha en fin dag, kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Tjohalia sa...

Det lät som en härlig semester, ser fram emot att få kika på bilderna. Schweiz är ett land som jag inte alls har någon bra koll på. Kram Sandra